Tatjana Grgurina Vučetić: Proljeće 2010.

Tatjana Grgurina Vučetić je rođena u Zagrebu, maturirala u Klasičnoj gimnaziji. 1989. godine upoznala se sa tehnikom slikanja na svili, zahvaljujući čemu je i započelo svoje kreativno putovanje u tekstilne materijale. Diplomirala je na Tekstilno-tehnološkom fakultetu, smjer Projektiranje i oblikovanje tekstila i odjeće. Nakon diplome počinje izrađivati i odjeću i eksperimentirati sa 3-D izražavanjem u tekstilu.

Tatjana Grgurina Vučetić (Foto: Kristijan Prskalo)

Tatjana Grgurina Vučetić (Foto: Kristijan Prskalo)

Tatjana Grgurina Vučetić je rođena u Zagrebu, maturirala u Klasičnoj gimnaziji. 1989. godine upoznala se sa tehnikom slikanja na svili, zahvaljujući čemu je i započelo svoje kreativno putovanje u tekstilne materijale. Diplomirala je na Tekstilno-tehnološkom fakultetu, smjer Projektiranje i oblikovanje tekstila i odjeće. Nakon diplome počinje izrađivati i odjeću i eksperimentirati sa 3-D izražavanjem u tekstilu. Sudjelovala je na nekoliko zajedničkih i samostalnih revija. Imala je i nekoliko samostalnih izložbi. Osvojila je treće mjesto na međunarodnom modnom festivalu Code Blue 2002. godine u Opatiji. Ovo joj je drugi nastup na FWZ-u. Prve večeri Dreft Fashion Weeka prikazala je kolekciju za proljeće/ljeto 2010 koja je inspirirana ženstvenom modom 20-ih godina prošlog stoljeća. Lepršavi krojevi mekih linija u hladnim i metalnim bojama obogaćeni su svilenim šalovima, ukrasima za kosu i autorskim nakitom. Donosimo vam galeriju fotografija s revije.

{gallery}zp15/grgurina{/gallery}
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se