Tamara Pernar za Vogue: Ostvaren san!

Piše: CroModa.com
Objavljeno 14.01.2010.

0

"Dijelim san svih modela - Vogue!", rečenica je koju je Midikennova manekenka Tamara Pernar izjavila prije točno godinu dana u jednom intervju. O Tamari smo već puno pisali, nagađali, obećavali, a sada vam prilažemo činjenice (čitaj – fotografije)!

"Dijelim san svih modela - Vogue!", rečenica je koju je Midikennova manekenka Tamara Pernar izjavila prije točno godinu dana u jednom intervjuu. O Tamari smo već puno pisali, nagađali, obećavali, a sada vam prilažemo činjenice (čitaj – fotografije)!

Tamara Pernar za Vogue

Tamara Pernar za Vogue

Ova mlada dama u svojim redovima već je poznata po svojoj znatiželjnosti i upornosti, a u samo dvije godine, koliko je s agencijom Midikenn, našla je svoje mjesto u najprestižnijem modnom magazinu današnjice. Talijanski Vogue odabrao je atraktivnu Midikennovku za svoj listopadski broj.

Tamara Pernar za Vogue

Tamara Pernar za Vogue

Za fotografije editorijala zaslužna je međunarodno priznata fotografkinja Deborah Turbeville, kojoj se inače pripisuju zasluge za velike promjene i novitete u modnoj fotografiji. Svoj status postigla je originalnim radovima, vizionarskim ali i vrlo prepoznatljivim. Utjecajna i ugledna osoba u suvremenoj fotografiji, objavljuje svoje radove u brojnim knjigama i modnim časopisima čija je velika miljenica.

Za stajling je odgovoran Robert Rabensteiner, inače suradnik New York Timesa, za šminku Pierre Orlando, a frizuru potpisuje Seb Bascle. "San svih modela", osvajanje stranica Voguea, u Hrvatskoj je uspjela ostvariti samo šačica djevojaka.

Tamara Pernar za Vogue

Tamara Pernar za Vogue

Tamarina je karijera inače započela prije samo dvije godine. Ova prelijepa 20-godišnjakinja nakon izlaska iz srednje škole učinila je najlogičniji korak - odletjela je u Pariz. Od toga dana nije prestala nizati inozemne uspjehe. Dosad je surađivala s velikim svjetskim magazinima, kao što su WAR, Nylon, Dazed & Confused, Harper's Bazaar, Surface i Elle. Iza nje su i kampanje za Handwritten i Topshop, revije za Asisha, Loralie, londonski Vivienne Westwood Charity Show te nastup na prestižnom Paris Fashion Weeku.
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se