Tamara Pernar na London Fashion Weeku

Piše: CroModa.com
Objavljeno 19.09.2008.

0

Sjećate li se da smo vam još prije ljeta kao ljetnu senzaciju najavili Tamaru Pernar? Nakon što je u Parizu naišla na izvrstan odjek kod relevantnih casting managera, Tamara je kao slijedeću destinaciju odabrala London.

Tamara Pernar

Tamara Pernar

Sjećate li se da smo vam još prije ljeta kao ljetnu senzaciju najavili Tamaru Pernar? Nakon što je u Parizu naišla na izvrstan odjek kod relevantnih casting managera, Tamara je kao slijedeću destinaciju odabrala  London.

Već  početkom godine poznati web site The Ones 2 Watch, specijaliziran za praćenje novih lica u modelingu, predstavio je Tamaru kao curu od koje se puno očekuje. Na ovosezonskom London Fashion Weeku Tamara je, između ostalih, nosila i reviju za Harriet's Muse. Uskoro ćemo objaviti i netom snimljene editorijale za dva svjetski poznata fashion magazina koji nam samo potvrđuju ono što smo znali od početka: Tamara Pernar je lice koje će osvojiti svijet!
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se