Tamara Pernar: Europska ljepota za Japan

Piše: CroModa Digital
Objavljeno 11.11.2009.

0

Tamara Pernar, sve uspješnija manekenka modne agencije Midikenn, pojavila se u editorijalu japanskog magazina Amarena

Tamara Pernar, sve uspješnija manekenka modne agencije Midikenn, pojavila se u editorijalu japanskog magazina Amarena

Tamara Pernar za magazin Amarena

Tamara Pernar za magazin Amarena

Amarena je relativno mlad magazin kojeg izdaje velika japanska kompanija Fusosha Publishing Group. Predstavljaju se kao savršen vodič za mladu, obrazovanu i radoznalu ženu Japana, koja ‘voli kulturu Italije i Europe’. Prvi broj izašao je u ožujku ove godine. Svima koji su željni putovanja ovaj mjesečnik će iz broja u broj predstaviti najbolje restorane i hotele te za one modno osviještene donositi izvještaje iz europskih modnih metropola. Tu su i intervjui s japanskim i internacionalnim zvijezdama, upotpunjeni visokokvalitetnim fotografijama.

Pred objektivom njihovog fotografa našla se i Midikennova manekenka Tamara Pernar, koja je odabrana kako bi u najnovijem broju japanskim čitateljima dočarala ljepotu europskih gradova i mode.

Tamara Pernar dosad je surađivala s velikim svjetskim magazinima, kao što su WAR, Nylon, Dazed & Confused, Harper's Bazaar, Surface i Elle. Iza nje su i kampanje za Handwritten i Topshop, revije za Asisha, Loralie, londonski Vivienne Westwood Charity Show te nastup na prestižnom Paris Fashion Weeku.
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se