Tamara Pernar Did it Again!

Piše: CroModa.com
Objavljeno 12.09.2009.

0


Ovoga puta Anne Raybaud odabrala je Tamaru Pernar za svoj rad u magazinu Grazia. Anna ne samo da potpisuje ovaj editorijal već je i urednica francuskog izdanja.U Vogueu je niz godina radila kao asistentica samoj Carine Roitfeld! Za fotografiju je zaslužan Frederic Pinet, koji je već poznat po svojoj crno-bijeloj tehnici, a iz Tamare je izvukao ono najbolje. Oko kose se pobrinuo Bruno Weppe, šminka je djelo Caroline Saulnier i asistentice Laure Orset-Prelet.

Ovoga puta Anne Raybaud odabrala je Tamaru Pernar za svoj rad u magazinu Grazia. Anna ne samo da potpisuje ovaj editorijal već je i urednica francuskog izdanja.U Vogueu je niz godina radila kao asistentica samoj Carine Roitfeld! Za fotografiju je zaslužan Frederic Pinet, koji je već poznat po svojoj crno-bijeloj tehnici, a iz Tamare je izvukao ono najbolje. Oko kose se pobrinuo Bruno Weppe, šminka je djelo Caroline Saulnier i asistentice Laure Orset-Prelet. Tamara je trenutno jedno od traženijih novih lica u modi. Njezina energija, neposrednost, profesionalnost i toliko traženi faktor X  prepoznati su od strane klijenata, te su poslovni angažmani svakim danom sve brojniji. Već je snimila i brojne vrhunske kampanje i editorijale, poput onih za Dazed & Confused, Nylon, Surface i Harper's Bazaar.
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se