Talijanski magazin Bell Europa očaran Krkom

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.05.2023.

0

Krk. Foto: CroModa

Krk. Foto: CroModa

Prestižni talijanski magazin Bell Europa objavio je u svibanjskom broju reportažu o otoku Krku s najavom na naslovnici pod nazivom Krk – zeleni otok Kvarnera

U reportaži od 10 stranica pod nazivom Krk - Otok za ponovno otkrivanje čiji su urednici dobitnici nagrade “Zlatna penkala”, a koju potpisuje novinarka Barbara Roveda, istaknut je društveni život otoka i njegova unutrašnjost te autentična sela, vinogradi i vinski podrumi, opuštanje na plaži te trekking u zaleđu.

Olakotna okolnost otoka je što je zbog dobre povezanosti putovanje mnogo lakšte te zbog potonjeg sezona na tom otoku počinje već u proljeće. Tijekom boravka novinari su tako posjetili Krk, Malinsku, Bašku, Vrbnik, Omišalj i Njivice, a na kraju reportaže istaknuti su i najbolji restorani u kojima se može kušati bogata otočka enogastronomska ponuda.

Bell Europa turistički je magazin kojega prati preko 100.000 čitatelja, a radi se o izdanju jedne od vodećih talijanskih medijskih grupacija CairoRcs koji u svom izdanju ima i Corriere della Sera te Gazzetta dello Sport.


VIŠE O TEMAMABell Europaotok Krkhrvatski turizamBarbara Roveda
Povezano