Talijani su ludi za hrvatskim otocima

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.05.2021.

0

Ilustracija. Foto: CroModa

Ilustracija. Foto: CroModa

Reportaža mjesečnika Bell'Europa govori o ljepotama otoka u zadarskom arhipelagu, pri čemu se posebice ističu otoci Ist, Olib i Premuda

U svibanjskom izdanju specijaliziranog talijanskog nautičkog mjesečnika Nautica, koji prati preko 100 tisuća čitatelja, objavljena je velika reportaža pod nazivom "Hrvatska, zaštićeni dalmatinski otoci, od parka do parka", dok je renomirani talijanski mjesečnik Bell'Europa, koji prati oko 150 tisuća čitatelja, objavio reportažu pod nazivom "Skriveni otoci kod Zadra".
Autorica reportaže u mjesečniku Nautica poznata je talijanska novinarka Patrizije Magi koja u članku ističe ljepote hrvatske obale te nacionalnih parkova i parkova prirode na otocima. Na osam stranica reportaže čitateljima je predstavljena nautička ponuda dalmatinskih otoka kao idealnih i sigurnih nautičkih destinacija, a sve je popraćeno atraktivnim fotografijama. U sklopu reportaže navedeni su i korisni linkovi te informacije o otocima, marinama, ulasku u Hrvatsku...
S druge strane, reportaža mjesečnika Bell'Europa govori o ljepotama otoka u zadarskom arhipelagu, pri čemu se posebice ističu otoci Ist, Olib i Premuda, koji nude idealne uvjete za ljetni odmor za sve one koji traže odmak od masovnog turizma.

Dodajmo kako se na tržištu Italije upravo održava i prvo virtualno izdanje Međunarodnog sajma turizma u Milanu BIT, koji je je do 11. svibnja otvoren za poslovnu publiku, a nakon toga, do 14. svibnja, za opću publiku. Na sajmu sudjeluje više od 1.500 izlagača iz cijeloga svijeta među kojima su destinacije, agencije, hoteli, turoperatori, prijevoznici i dr. Od hrvatskih predstavnika na sajmu sudjeluje i Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Italiji zajedno s 15 suizlagača među kojima su turističke zajednice Kvarnera i grada Zagreba, Jadrolinija, Valamar Riviera, Uniline Hrvatska, Katarina Line, Maslinica Hotels and Resort, Amber Travel, Abacus Tours, Perfecta Travel, Kempinski Adriatic, HIT Dalmatia DMC, Eklata, Blue Waves Resort te Losinia.

VIŠE O TEMAMAhrvatski otocihrvatski turizamBellEuropa
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se