Tajne festivalskog make-upa: Najveći trendovi + hit proizvodi

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.06.2019.

0

Festivalski make-up | Foto: Avon

Festivalski make-up | Foto: Avon

Ugodne, prozračne haljine totalni su hit: dodajte im prirodne modne dodatke poput cvijeta u kosi i uvijek trendy ljetnih sandala

Ljetni festivali na otvorenom postali si glavni ljetni događaji, po cijeloj Europi. Sezona je počela već u svibnju, ali opasno se zahuktava... velik je izbor mjesta, mogućih glazbenih odabira. Treba samo znati koji stil i koji look se nosi ovo ljeto.

Festivalski se stil ne razlikuje previše iz ljeta u ljeto. Ljeto je, vruće je, važno je zabaviti se i osjećati se ugodno, a ipak želimo i ostaviti dojam, uživati u svom izgledu i slobodi izražavanja koju pružaju ljetne večeri. Na recentnom Coachella festivalu koji se svake godine održava u Kaliforniji i pokreće trend događanja u Europi, dominatni stil bio je boho. Što to znači za vas, što ponijeti na festival kako bi bili u trendu, a da ne postanete žrtva mode?

Foto: Avon

Foto: Avon

Ugodne, prozračne haljine totalni su hit: dodajte im prirodne modne dodatke poput cvijeta u kosi i uvijek trendy ljetnih sandala.

Ako ipak preferirate hlače, odaberite šorc: kratke hlače visokog struka ili sexy jeans
Ne bojte se ludih kombinacija: različitih boja i stilova, slamnatog šešira ili dizajnerske torbe. To je pravi boho stil.

Foto: Avon

Foto: Avon

Uživajte u ludim, velikim modnim dodatcima, ovo je trenutak kad se konačno smijete poigrati svojom zbirkom nakita: narukvice, ogrlice, prstenje, sunčane naočale. Veliki komadi daju poseban pečat vašem stilu.

Najnoviji trendovi u ljetnom festivalskom make-upu

Festivalski make-up | Foto: Avon

Festivalski make-up | Foto: Avon

Naravno, makeup ćete uskladiti sa svojom odjećom. Kako govorimo o boho stilu, dozvoljeno je poigravanje bojama i svjetlucavim detaljima, ali ne zaboravite da su ljetni festivali proslava dobre zabave, opuštenost i uživanje. Ovoljetni vrući look-ovi nadahnuti su sunčanom Kalifornijom:

Boho stil

Kombinacija prirodnih nijansi sa sjajnim detaljima i šačicom ludila.

Vesele boje na očima poput mark. Big&Magical Volume maskara u bojama, konačno nešto više od običnih sjenila i mat nijasni

Avon

Avon

Dodaci kao što su mark. Flashlight tekući iluminatori, mark. makeup olovke sa štambiljem, i to ne samo na licu nego i na ramenima, mark. Mystical Fantasies neonske nijanse na noktima

Naglašene obrve

Usne koje govore: sve je dozvoljeno. Možete odabrati nude nijansu, ali i ljubičastu ili narančastu.


VIŠE O TEMAMAglazbeni festivaliboho stilAvonmake-up za festivale
Povezano