Tajna savršenog make-upa je u ružu za usne

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.12.2012.

1

Colour Elixir Lipstick

Svi se svjetski vizažisti slažu oko jednog – tajna savršenog make-upa je u pravom odabiru ruža za usne

Colour Elixir Lipstick

Kozmo vam ove srijede otkriva sve tajne ruža za usne. Svi će se svjetski vizažisti slažiti oko jednog – tajna savršenog make-upa je u pravom odabiru ruža za usne. Prije više od 5000 tisuća godina žene u drevnoj Mezopotamiji prepoznale su zavodljivu snagu ruža za usne i upisale ga u povijest šminkanja zauvijek. Svoju je nenadmašnu vrijednost potvrdio na usnama najveće zavodnice u povijeste, prekrasne Kleopatre.

Nanošenje ruža postao je svakodnevni ritual, a odabrati pravu nijansu nije tako jednostavno jer ga treba uklopiti sa cjelokupnim make-upom te stilom oblačenja. Drogerija Kozmo u suradnji sa Max Factorom osmislila je zabavnu aplikaciju koja će vam pomoći da otkrijete sve tajne ruža. Odabirući proizvode iz Max Factorovog asortimana, složite svoj look, odaberite savršenu kombinaciju i pritom se dobro zabavite.

U periodu trajanja aplikacije svi oni koji kupe bilo koja tri proizvoda iz Max Factor asortimana dobit će na poklon toaletnu torbicu Max Factor sa kolekcijom mini proizvoda (maskara Masterpiece, lak za nokte, rumenilo u kamenu i sjajilo).

Kozmo ove srijede daruje popustom 30% na ruževe za usne.


VIŠE O TEMAMAKozmoruž za usnesjajilo za usneMax Factorrumenilo u kamenu
Povezano