Svoj proljetni look 'podigla' je hit tenisicama od 100 eura

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 11.04.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Serija trendovskih komada u bež i kremastobijelim tonovima pokazala se kao pun pogodak, posebno u kombinaciji s hit tenisicama kultnog brenda adidas Originals

I dalje čekamo tople dane, a u međuvremenu se inspiriramo lookovima s one prve subotnje špice u travnju, mjesecu koji nikako da nam pokaže svoju vruću, suncem obasjanu stranu. Prijelazne kombinacije i dalje su u znaku laganih kaputa i balonera te prljavobijelih tonova koje djevojke kombiniraju na sve moguće načine.

Iako, ponavljamo, vrijeme još uvijek nije bajno, tenisice su već sad nezamjenjive, a špicom dominiraju trendi modeli, prvenstveno oni iz laboratorija sportswear divova poput adidasa i Nikea.

Foto: adidas

Foto: adidas

Za jedan zanimljiv styling pobrinula se ova Zagrepčanka koja je svoju seriju bež i kremastobijelih komada 'podigla' smjelim odabirom čarapa i hit tenisicama. Tenisice adidas Originals Astir odlično su se uklopile u cijelu priču. U ovom slučaju riječ je o modelu u 'Wonder white' kombinaciji boja koji je inače dostupan po cijeni od oko stotinjak eura.


Što vi kažete na ovo izdanje i kako ocjenjujete tenisice - pogodak ili ne?


VIŠE O TEMAMAadidas Astirtenisiceadidas Originalsstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano