Svjetski uspjeh domaćeg brenda Karat Jewelry

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.10.2023.

0

Foto: Christian Vierig i Daniel Zuchnik / Getty Images, PR365

Foto: Christian Vierig i Daniel Zuchnik / Getty Images, PR365

Zanimljivo, do suradnje nije došlo posredstvom stilista, već je Leonie Hanne osobno odabrala Karat nakit kao dodatak svojoj odjeći na ovim kultnim modnim događanjima

Paris Fashion Week, jedan od najprestižnijih modnih događaja na svijetu, trenutno je u tijeku. Modni entuzijasti iz svih krajeva svijeta sjatili su se u ovu prijestolnicu mode, a oči su posebice uprte u najpoznatije influensere, koji će nesumnjivo odabirom odjevnih komada i modnih dodataka diktirati trendove predstojeće sezone.

A jedna od najutjecajnijih svjetskih modnih influencerica, Leonie Hanne iz Njemačke, poznata po svom besprijekornom modnom ukusu i 4,6 milijuna pratitelja na Instagram profilu, dodala je dašak sjaja prestižnim revijama Hermesa i Elieja noseći srebrne Drop naušnice našeg domaćeg brenda Karat Jewelry.

Zanimljivo, do suradnje nije došlo posredstvom stilista, već je Leonie Hanne osobno odabrala Karat nakit kao dodatak svojoj odjeći na ovim kultnim modnim događanjima. Dizajnerica Rene Krasnić Velicki nije krila koliko je počašćena i oduševljena što vidi svoj komad nakita na Leonie.

Foto: Christian Vierig i Daniel Zuchnik / Getty Images, PR365

Foto: Christian Vierig i Daniel Zuchnik / Getty Images, PR365

"I sama sam poslovno prisustvovala pariškom Tjednu mode, a kako dugo pratim Leonie na Instagramu, znala sam da će i ona biti tamo pa sam joj ponijela poklon. Onda se dogodio moment kad te svemir podrži, večerala sam u hotelu u kojem je Leonie odsjela te sam joj ostavila poklon na recepciji. Leonie je već sutradan stilizirala Drop naušnice iz Manifesto kolekcije na revije Hermesa i Ellie Saaba. Malo je reći da sam počašćena i oduševljena što je veliko modno ime poput Leonie, kojoj se nudi luksuzan nakit poput Cartiera, Tiffany-a, Bottege Venete, Fendija, Chanela i sličnih, izabrala nositi Karat na dva toliko važna modna događaja. Ovo je veliki uspjeh za naš brend." – istaknula je Rene.


VIŠE O TEMAMAKarat JewelrynakitRene Krasnić Velicki
Povezano