Svibanjski coveri u znaku Rihanne, Kim Kardashian i Kendall Jenner

Piše: T.M., Zagreb
Objavljeno 18.04.2019.

1

Lica sa svibanjskih naslovnica

Lica sa svibanjskih naslovnica

Naslovnice udarnih modnih magazina narednog će mjeseca biti u znaku Rihanne, Kim Kardashian i Kendall Jenner

Uživamo u travnju, ali u svijetu modnih magazina svibanj se već opasno 'zarolao'. Naslovnice najuglednijih fashion tiskovina u znaku su kraljica Instagrama, prednjače članice klana Kardashian, a društvo im pravi najpoznatija barbadoška ljepotica.
© Dennis Leupold za Harper’s Bazaar

© Dennis Leupold za Harper’s Bazaar

Američko izdanje časopisa Harper's Bazaar uljepšala je čarobna Rihanna. Cover je u znaku ljetnog šarenila i egzotičnog make-upa, a cijelu priču zabilježio je objektiv modnog fotografa Dennisa Leupolda. Za ovu je prigodu popularna RiRi pozirala u odabranim komadima linija Maison Margiela Artisanal by John Galliano i Dior Haute Couture.
© Mikael Jansson za američki Vogue

© Mikael Jansson za američki Vogue

I dok Rihanna krasi Harper's, ono najbolje ipak je rezervirano za Kim Kardashian West, koja je u velikom stilu još jednom srušila naslovnicu svih naslovnica. Zasjala je na coveru američkog Voguea, a njen svibanjski look ovjekovječio je renomirani fotograf Mikael Jansson.

© Luigi and Iango za ruski Vogue

© Luigi and Iango za ruski Vogue

Zanimljivo je i na drugom kraju svijetu, u prohladnoj Rusiji. Naslovnicu tamošnjeg Voguea za svibanj 2019. pokorila je Kendall Jenner, koja je za ovu prigodu pozirala pred objektivima fotografskog dvojca Luigi and Iango.

VIŠE O TEMAMAMikael JanssonHarpers BazaarVoguemodni magaziniKim KardashianRihanna
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se