Svi žele ovu MANGO jaknu, najtraženiji je komad u rujnu

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 10.09.2023.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Predimenzionirana crna kožna jakna u motorističkom stilu zasjenila je sve druge komade na policama Manga te je zasjela na sami vrh liste najprodavanijih komada ovog popularnog brenda u rujnu 2023.

Uživamo u divnim toplim danima koji su rujan pretvorili u pravu kasnoljetnu idilu, ali nova sezona nervozno čeka pred vratima, i donosi nam neka svoja pravila. U svijetu mode i šopinga jesen je već odavno stigla, sve je u trgovinama najpopularnijih brendova podređeno komadima iz kolekcija za jesen/zimu 2023/2024., a najviše se traže - jakne!

Svi žele klasike prijelaznog perioda i rane jeseni, a traper i bomber modeli ostali su u sjeni jednog istinskog klasika. Jakne s efektom kože nadahnute bajkerskim stilom i ove su jeseni apsolutni hit, a nova lista najprodavanijih komada iz Manga samo je još jedna u nizu potvrda.

Mango

Mango

Najbolje se u Mangu u prvoj polovici rujna prodaje ova prdimenzionirana kožna jakna u motorističkom stilu. Dio je Mangove kolekcije "Selection", stiže u neprikosnovenom crnom izdanju, krasi je već spomenuti 'oversize' dizajn, a začinjena je reverom s urezom, omčama na ramenima te ukrasnim patentnim zatvaračima.

Foto: Mango

Foto: Mango

Ovaj jesenski hit s potpisom Manga opasno dobro izgleda, ali ima i 'opasnu' cijenu: 349,99 eura (2.637 kn). Biste li vi toliko izdvojili za ovaj modni klasik jeseni?


VIŠE O TEMAMAkožne jaknebajkerske jakneženske jaknemotorističke jakneMango
Povezano