Svi žele ove prekrasne Mango hlače koje će obilježiti proljeće

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 25.03.2023.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Najtraženije hlače s potpisom Manga za proljeće 2023. spajaju nekoliko velikih trendova, od materijala do boje i uzorka. I baš zato su tako veliki hit!

Proljeće nam je donijelo neke nove, ali na scenu vratilo i neke stare trendove, karakteristične za ovaj dio godine. Kraj ožujka mnogi će iskoristiti za jedan veliki 'refresh' garderobe i lov na komade koje ćemo nositi u narednih (bar) pola godine. A što se najviše traži? Kad je riječ o hlačama, nudi nam se jedan zbilja veliki hit, i to iz laboratorija high-street brenda Mango.

Najbolje prodavane hlače etikete Mango u ožujku spajaju nekoliko velikih trendova, istovremeno su i ženstvene i nosive i elegantne, i a donose i 'dodatnu estetsku vrijednost', onaj toliko traženi 'wow' faktor.

Govorimo o satenskim palazzo hlačama u hit nijansi plave boje koje su prošarane superpopularnim točkastim printom. U znaku su visokog struka i lepršave tkanine, skidivog remena s printom i metalne kopče, a inače su dio Mangove kolekcije za zabave i događanja. Dobra vijest je da su osim u standardnim, dostupne i u plus-size veličinama.

Mango

Mango

Cijena najtraženijih hlača iz Mangove kolekcije za proljeće/ljeto 2023. iznosi 49,99 eura (376,65 kn), a vi sami prosudite vrijede li toliko.


VIŠE O TEMAMApalazzo hlačeženske hlačesatenske hlačeMangoširoke hlače
Povezano