Svi su ludi za ženskim tenisicama Nike Air Jordan!

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 23.07.2018.

65

Nike Air Jordan za nju

Nike Air Jordan za nju

Nike je lansirao svoju prvu kolekciju ženskih tenisica Air Jordan. Zbirka je nastala u suradnji s časopisom Vogue, i žestoko je inspirirana Annom Wintour.

I to se dogodilo! Pomama za dobrim tenisicama dovela je do toga da je legendarni model košarkaških tenisica Air Jordan doživio i svoje žensko izdanje! Kultne tenisice koje obožavaju poznati sportaši i reperi Nike je u suradnji s magazinom Vogue odlučio prilagoditi ženskoj populaciji, a vijest je privukla veliki pažnju fashionistica širom svijeta.

Foto: Nike

Foto: Nike

Inspirirane jednim od najvećih modnih autoriteta, 'strašnom' urednicom američkog Voguea Annom Wintour i njenim legendarnim AWOK ("Anna Wintour Okay" - koje koristi kako bi odobrila stvari), tenisice stižu u dvije varijacije: The Air Jordan 1 (visoki retro model u bogatoj crvenoj boji) i The Air Jordan 3 SE, malo profinjeniji model tenisica nadahnut Chanelovim sunčanim naočalama.

Nike inspiriran Annom Wintour

Nike inspiriran Annom Wintour

Tenisice Air Jordan I High Zip AWOK od subote (21. srpnja) su dostupne u odabranim trgovinama, dok će model Air Jordan III SE AWOK uskoro stići na tržište.

Pogledajte i video:
VIŠE O TEMAMAAnna WintourtenisiceNikeVoguesportske tenisiceNike Air Jordanvisoke tenisiceženske tenisice
Povezano