Svi su ludi za ovim ZARINIM dvobojnim čizmicama

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 23.01.2020.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Odvažnom kombinacijom žute i crne Zara spaja aktualnu zimsku i nadolazeću proljetnu sezonu. Ove su čizmice savršene za ostatak zime i prijelatni period.

Zara je svoju ponudu osvježila novom kolekcijom koja na maštovit način spaja aktualnu zimsku i nadolazeću proljetnu sezonu. Boje su u prvom planu, a ove čizmice savršen su spoj crne, kao simbola zime, i žute, kao modne detoksikacije koja otvara vrata veselog i razigranog proljeća. Ukratko, idealan komad obuće za ostatak zime i prijelazni period.
Ove kožne dvobojne čizme s potpeticom osvježit će i presložiti vaše stylinge, potpetice visoke 9,5 cm osvajaju intrigantnim spojem vječne crne i boje žumanjka te dvobojnim mekanim kožnim gornjištem, šiljastim vrhom i patentnim zatvaračem s unutrašnje strane.
Dobra stvar je i to što je ovaj proizvod izrađen u certificiranim štavionicama Leather Workin Group, primjenom energije iz održivih izvora i tehnologija koje smanjuju potrošnju vode.

Zara

Zara

Cijena ovih Zarinih trendovskih čizmica iznosi 799,90 kuna. Biste li ih i vi nosili?

VIŠE O TEMAMAčizmiceZaražuta bojačizmice s potpeticomčizme s potpeticom
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se