Svi su gledali u ljepoticu u čarobnoj haljini i trendi jaknici

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 02.04.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Pred nama je period u kojem će bijele haljine iz dana u dan biti sve popularnije, a jedan zbilja savršen primjerak vidjeli smo na zagrebačkoj subotnjoj špici

Danas smo pisali o vječnom proljetnom (a još više - ljetnom) modnom klasiku koji će u narednom periodu zavladati ulicama - veličanstvenoj bijeloj haljini! Pa iako čekamo stabilnije i toplije proljetne dane, bijele haljine već privlače pažnju na subotnjoj špici. Jedan zbilja čaroban primjerak na savršen je način isfurala i iskombinirala ova zagrebačka ljepotica.

U sezoni smo boja, ali ništa ne može parirati uvijek zanimljivom spoju crne i bijele. A baš ovaj look izvrstan je primjer kako na pravi način, u duhu proljeća, uskladiti ove dvije vječne (ne)boje.

Prekrasnu bijeli haljinicu ova je Zagrepčanka kombinirala s trendovskom kratkom crnom kožnom jaknom, dok je kombinaciju upotpunila čizmama koje nas podsjećaju da zimski komadi, iako smo zimi okrenuli leđa, još uvijek mogu poslužiti. Look je zaokružen modnim dodacima koji su se odlično uklopili u cijeli priču: upečatljivom crnom torbicom i neizbježnim sunčanim naočalama.


Sviđa li se i vama ovo proljetno izdanje?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano