Svi pričaju o ovoj prekrasnoj haljini s trendi uzorkom!

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 29.04.2018.

123

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Protekli tjedan na zagrebačkoj su špici obilježile lepršave cvjetne kreacije, a za jednu od najljepših floranih haljina pobrinuo se domaći dizajnerski dvojac Elfs

Nova sezona donijela je mnoštvo novih i starih proljetnih trendova. Neki od njih uporno se 'provlače' iz godine u godinu i iz sezone u sezonu, neki su pak ekskluzivitet 2018. Romantični cvjetni uzorak svakako spada u onu prvu skupinu, riječ je o jednom od najvećih proljetnih klasika, a ove godine nosimo ga u nikad šarenijim i smjelijim kombinacijama, katkad i od glave do pete.

Cvijeće, dakle, krasi sve, ali najbolje prolazi na lepršavim haljinama. Jedna takva proteklog je tjedna privukla veliku pozornost na zagrebačkoj špici. Zatrpali ste je lajkovima i afirmativnim komentarima, a ako se pitate tko stoji iza ove neodoljivo ženstvene kreacije, odgovor je... Elfs! Ovaj popularni domaći dvojac pripremio je nikad zaigraniju, romantičniju i veseliju proljetnu zbirku, a neke od hit komada nedavno nam je predstavila i prekrasna Nives Ivanišević.


Jedna od (bar do ovog trenutka) najljepših cvjetnih kreacija sezone na špici! Slažete li se i vi s tom ocjenom?


VIŠE O TEMAMAhaljineElfsšpicacvjetne haljine
Povezano