Svi ih žele: Ove Zarine sandale najljepši su pozdrav proljeću!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 29.03.2018.

1577

Foto: Zara

Foto: Zara

Poluzatvorene kožne sandale na petu s romantičnim svjetovima u 'nude' boji jedan su od najpoželjnijih komada iz Zarine proljetne kolekcije

Zara je kalendarski početak dugoiščekivane i još duže najavljivane proljetno-ljetne sezone pozdravila cijelom serijom očaravajućih noviteta. Zanimljivo je u svim 'odjeljenjima' s odjećom i modnim dodacima, ali nigdje nije takva ludnica kao u pretincu rezerviranom za obuću. Stižu nove espadrile, sandale, tenisice, mule... Nije lako odabrati svog favorita! No, ove sandale snažno su poletjele prema gore na barometru popularnosti, a kako i ne bi kada imaju baš sve što želimo od ovog proljeća.

Stižu nam u jako poželjnoj 'nude' boji, tamo negdje na granici s nježnoružičastom, a osvajaju romantičnim gornjištem ukrašenim cvjetovima, jednim od najtraženijih nvoosezonskih motiva.

Sandale by Zara | Cijena: 699,90 kn

Sandale by Zara | Cijena: 699,90 kn

Osim što su ženstvene i romantične, ove poluzatvorene sandale mogu se svrstati u krug najseksi komada iz nove Zarine kolekcije, prvenstveno zahvaljujući petama visokim 10,5 centimetara.

Foto: Zara

Foto: Zara

Ako su osvojile i vaše modno srce, za njih ćete u najbližoj Zarinoj trgovini morati zdvojiti 699,90 kuna.


VIŠE O TEMAMAsandaleZarasandale na visoku petucipelepoluzatvorene sandale
Povezano