Rihanna i PUMA opet rasturaju, škicnite novu kolekciju!

Piše: Z.P., Zagreb
Objavljeno 16.03.2018.

1

Foto: Puma

Foto: Puma

Slavna pjevačica i suradnica sportskog branda Puma dizajnirala je novu kolekciju koja se u prodaji pojavila jučer, 15. ožujka

Najpoznatija slavna osoba porijeklom s Barbadosa i, od ove veljače, 30-godišnjakinja, i dalje koketira s modom. Rihanna radi punom parom: Svega tri mjeseca nakon prve makeup kolekcije Rihanninog branda Fenty Beauty (njezino je prezime Fenty), u prodaju je puštena nova kolekcija (Fenty Puma) koju je slavna Rihanna dizajnirala za Pumu.

Foto: Puma

Foto: Puma

Rihannu su za kolekciju inspirirala dva sporta: utrke motora i surfanje. "Moja je kolekcija ravnoteža između dva svijeta: motocrossa i surfanja. Bilo je tako teško spojiti ih, no ipak smo uspjeli stvoriti savršeno izbalansiranu kolekciju.", rekla je slavna Riri.
Foto: Puma

Foto: Puma

Kolekcija obuhvaća komade poput tenisica na prozirnoj platformi, motorističke hlače, torbice oko struka i još puno drugih koji su nadahnuti ovim ekstremnijim sportovima. U prodaju je puštena jučer, 15. ožujka.

VIŠE O TEMAMARihannaPumaFenty Pumasportska kolekcijasportska odjećakolekcija sportske odjećetenisice
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se