Šveđanima za sedmodnevna putovanja najbolja - Hrvatska

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.11.2023.

0

Ilustracija. Foto: CroModa

Ilustracija. Foto: CroModa

U sklopu Travel News Marketa, najvažnijeg poslovnog turističkog događanja u Stockholmu, Hrvatska je proglašena najboljom destinacijom za sedmodnevna putovanja u 2024. godini

Riječ je o priznanju dodijeljenom na temelju istraživanja provedenog od strane strukovnog magazina Travel News i Nordic Bencha, koji su najbolje destinacije proglasili u nekoliko kategorija.

Istraživanje je provedeno među 1500 Šveđana diljem zemlje kako bi se saznalo što im je najvažnije prilikom odabira destinacija za odmor te su pritom izdvojene tri kategorije putnika, onih koji traže vrijednost za uloženi novac, onih kojima je najvažnija sigurnost te onih koji preferiraju luksuzna putovanja. 

U kategoriji „Affordable Week“ dodijeljena su priznanja za vikend destinaciju godine, sedmodnevnu destinaciju godine te longhaul destinaciju godine (daleka tržišta), a Hrvatska je osvojila titulu najpristupačnije sedmodnevne destinacije za 2024. godinu i to u konkurenciji zemalja i destinacija kao što su Mallorca, Kanarski otoci, Cipar, Turska, Bugarska i Albanija.


VIŠE O TEMAMATravel News Markethrvatski turizamNordic Bench
Povezano