Sve je spremno za 8. izdanje festivala Defected Croatia

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.07.2023.

0

Foto: Promo

Foto: Promo

U The Garden Resortu počelo je postavljanje nove pozornice s novim produkcijskim elementima koji će zasigurno razveseliti pet tisuća ljubitelja dobre house glazbe

Posljednje pripreme za jedan od najiščekivanijih festivala ovog ljeta u Hrvatskoj – Defected Croatia su u punom jeku. U The Garden Resortu počelo je postavljanje nove pozornice s novim produkcijskim elementima koji će zasigurno razveseliti pet tisuća ljubitelja dobre house glazbe. Prvi gosti festivala već su stigli u Hrvatsku, a vrhunac se očekuje se početkom idućeg tjedna.

Defected Croatia održava se od 3. do 8. kolovoza. Ovo je ujedno i posljednja prilika za sve iz Hrvatske i regije koji žele kupiti vikend ulaznice jer ih je već 80% prodano. Vikend ulaznice za goste iz Hrvatske i regije, kao i one festivalske mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr.

Na festivalu nastupa čak 100 izvođača, a među njima su ljubimci domaće publike kao što su Honey Dijon, Jeff Mills, Roger Sanchez, Sam Divine, Archie Hamilotn, Carl Craig, Mr. Scruff i mnogi drugi.

Defected Records je britanska nezavisna izdavačka kuća specijalizirana za house glazbu. Organiziraju razna posjećena događanja, a njihova ljetna rezidencija na Ibizi je iznimno popularna. Ovo je jedan od najdugovječnijih glazbenih brendova. On je dobro poznat hrvatskoj publici, a ovogodišnje ljetno izdanje istoimenog festivala, je osmo po redu, a održava se od 2016. godine. Do sada je na festivalu u Hrvatskoj uživalo više od 40 tisuća ljudi iz gotovo cijelog svijeta.


VIŠE O TEMAMADefected ZagrebTisnoNick Colganglazbeni festivaliThe Garden Resort
Povezano