Sve je spremno, sutra počinje Sea Star Festival

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.05.2024.

0

Angelina Mango. Foto: Sea Star

Angelina Mango. Foto: Sea Star

Ljeto na Sea Staru kreće uz pogodne vremenske uvjete - u laguni nas očekuju ugodna sunčana razdoblja i toplo vrijeme s temperaturama do 25 stupnjeva

Već tradicionalno, Sea Star okuplja najjaču regionalnu i globalnu ekipu kako bi prizvali sunce i ljeto u umašku lagunu. Ovogodišnji lineup predvode eurovizijski superheroj Baby Lasagna, omiljeni francuski DJ hitmakeri Ofenbach, John Newman za DJ pultom sa svojim Hybrid setom te vodeći techno i house dvojac ARTBAT rame uz rame s regionalnim igračima kao što su Joker Out, Buč Kesidi, Senidah, Kuku$, Grše i mnogi drugi. Sea Star nastavlja postavljati nove produkcijske standarde festivalskih pozornica, a prostor umaškog Stella Maris Resorta Plava Laguna u potpunosti je spreman za doček posjetitelja i početak festivala. Ljeto otvaramo uz pogodne vremenske uvjete - u laguni nas očekuju ugodna sunčana razdoblja i toplo vrijeme s temperaturama do 25 stupnjeva. Ograničen broj povoljnijih festivalskih ulaznica po predfinalnoj cijeni od 59 eura moguće je kupiti do kraja dana!

Welcome Party // četvrtak, 23. svibanj

Festival svoja vrata otvara u četvrtak, 23. svibnja, uz Welcome day party na kojem će atmosferu zagrijavati jedan od vodećih elektronskih producenata i majstora svjesne glazbe Mose, ekstatični DJ Tebra te organski techno i house vizionari Mr. Forest i Donnie Darko.

Dan 1 // petak, 24. svibanj od 19:00

Glavni festivalski program započinje u petak 20:00, a ulazi su otvoreni od 19 sati. Lineup Tesla Main Stagea na prvom festivalskom danu predvode talijanska techno kraljica Deborah De Luca, tech-house velemajstori ARTBAT, vrući DJ Hot Since 82, jedinstveni INIKO te mlada i talentirana Lanna. Na glavnoj pozornici publiku će rasplesati i bendovske regionalne rock senzacije Joker Out, Buč Kesidi i Keni Nije Mrtav. Prvog dana na pozornicu Nautilus Arene slijeću trap superheroji – gazda tvrdih stihova i predsjednik vrha Billboarda Grše, pioniri i legende trapa Kuku$, autor, producent i vlasnik najvećih hitova z++, mlade gospodarice ritma tam & Jymenik, zvijezda u usponu Rouzi te Zevin i Thicc Boi. Divljim valovima Electric Waves stagea upravljat će Pablo Panda, Kali, Samo Tako b2b Korak, DBFB, Inner Sense i Ivan Erjavac.

Dan 2 // subota, 25. svibanj od 19:00

Druge večeri vrata se otvaraju u 19 sati kada počinje i festivalski program. Tesla Main Stage rezerviran je za mladog kalifornijskog producenta i DJ-a Iana Ashera, autora velikih svjetskih hitova Johna Newmana i njegov Hybrid DJ set, najslušanije DJ-eve današnjice Ofenbach, eurovizijske favorite i finaliste Baby Lasagnu i Angelinu Mango te multitalentiranu glazbenicu Vimokshu. Na istoj pozornici će žariti i paliti opasan dio trap-ganga: Senidah i Devito, a stižu i regionalni majstori za DJ pultom Vanillaz i Thicc Boi. Nautilus Arenu će elektrizirati Victoria, DJ Gumja, Estella Boersma, DJ Jock, Katalina i Lucius Light, dok će Electric Waves pozornicom zavladati Alessio, Elena Mikac, Recep, Igz b2b Eloc, Marin Biočić, Marcel i Ana Uzelac b2b DJ Evan.

Closing Party // nedjelja, 26. svibanj do 12:00

Festival će završiti Closing Partyjem, koji će trajati do podneva u nedjelju, 26. svibnja, a za nezaboravni finish će se pobrinuti DJ-i s Electric Waves pozornice.

Ulaznice

U prodaji je dostupan ograničen kontingent festivalskih ulaznica po predfinalnoj cijeni od 59 eura. Uz njih su u ponudi i festivalske VIP Gold ulaznice po cijeni 150 eura te jednodnevne regularne ulaznice od 34 eura i jednodnevni VIP Gold od 80 eura.


VIŠE O TEMAMAAngelina MangoSea Star festivalglazbeni festivaliBaby Lasagna
Povezano