Sve je spremno: Evo što nam donosi Schwarzkopf Cro A Porter

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.04.2013.

2

Program 21. Cro A Portera

Program 21. Cro A Portera

Schwarzkopf Cro A Porter održat će se od 3. do 6. travnja 2013. na već kultnoj lokaciji - u Kući za ljude i umjetnost - Lauba

21. sezona najdugovječnijeg modnog projekta u Hrvatskoj ove sezone održat će se pod visokim pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba, Milana Bandića. Pored vodećih i već svima dobro poznatih modnih imena kao što su Linea Exclusive, Lokomotiva, Sonja Lamut, Jet Lag, Teo P. za MAK, Arileo, Hippy Garden, Borna & Fils, Boris Pavlin, Matija Vuica, Juraj Zigman i Marija Cvitanović, zagrebačkoj publici predstavit će se četiri potpuno nova dizajnerska branda -  pobjednici Modnog ormara Damir Begović i Domagoj Štimac, pobjednica Fashion incubatora Tatjana Pantoš, modni brand Vain by Ivan Badanjak i Timy Šarec te Manuel Maligec. 
Kao posebna zanimljivost u sklopu Schwarzkopf Cro A Portera održat će se multimedijalna izložba modnog studija Boudoir pod nazivom "Boudoir Immersive". Riječ je o virtualnom art projektu na kojem ovaj poznati modni dizajnerski dvojac radi već četiri godine. Putem ove izložbe, koja je ujedno i prva samostalna izložba studija Boudoir, doživjet ćete prepoznatljiv stil i rukopis u dvije zasebne dimenzije stvaralaštva.
U četiri dana modnih zbivanja i mnoštvom različitih modnih senzibiliteta predstavit će se i najveća imena domaće avangardne scene - XD Xenia Design, Madame Demode, Jelena Aleksić, Tamara Bombardelli, Etna Maar, Spirit BY T.B., Dioralop, te razni gosti iz regije i s europske modne scene. Iz Berlina nam po četvrti put na Cro-A-Porter dolazi Ivan Mann, iz Beograda Jovana Marković, iz Slovenije Matevž Faganel, a kao posebna gošća svoju će kolekciju predstaviti Marija Pinjuh, dizajnerica koja u svom modnom portfelju ima suradnju s poznatim brandom Maison Martin Margiela. Ovako bogat modni repertoar još jednom će grad Zagreb smjestiti na mapu europskih modnih destinacija.

VIŠE O TEMAMACroAPorterLinea ExclusiveSchwarzkopf Cro A PorterBoris PavlinJuraj ZigmanMatevž FaganelJovana MarkovićIvan MannMarija PinjuhDamir BegovićDomagoj ŠtimacBorna & Fils
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se