Sve ide po planu: Designer Outlet Croatia uskoro otvara vrata

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.05.2018.

423

Designer Outlet Croatia

Designer Outlet Croatia

Otvorenje kompleksa Designer Outlet Croatia planirano je za proljeće 2018. Kompanija IKEA Centres razvija ovaj jedinstveni projekt u suradnji s tvrtkom ROS Retail Outlet Shopping.

Designer Outlet Croatia smješten je u srcu trgovačkog kompleksa nadomak Zagreba, u smjeru istoka, tik pored robne kuće Ikea. Jedinstvena kombinacija raznovrsne ponude namještaja, mode i dodataka za različite životne stilove privući će domaće stanovnike, ali i turiste u Hrvatskoj k novoj zagrebačkoj destinaciji za kupovinu.
 
Ona je smještena na iznimno dobroj poziciji na jugoistoku Zagreba, usporedno s autocestom A3/E71, kod čvorišta Ivanja Reka A4/E71, kojim na dnevnoj bazi u prosjeku prometuje 50.000 vozila. Autocesta A3 povezuje Srbiju i istok Hrvatske sa Zagrebom. Autocesta A4 vodi na sjever do grada Varaždina, jednog od značajnijih urbanih središta sjeverozapadne Hrvatske, te potom nastavlja do Mađarske. Zračna luka Zagreb udaljena je samo 20 minuta, a centar grada Zagreba svega 30 minuta vožnje. U krugu od 120 minuta vožnje živi više od 5,5 milijuna stanovnika.

Designer Outlet Croatia

Designer Outlet Croatia

Designer Outlet Croatia poziva na kupovinu u vrhunskom ugođaju outlet kompleksa, čija arhitektura na inovativan način spaja moderne i tipične regionalne stilske elemente hrvatskih regija.  Više od 150 trgovina na površini od 25.000 m² bit će izgrađeno u dvije faze. Odabir kategorija i ponude u trgovinama temelji se na međunarodnom iskustvu, a gotovo 50% ponude fokusirano je na dizajnerske i modne brendove. Raznolikost segmenata, poput dućana s proizvodima za sport i aktivnosti na otvorenom, obućom i dodacima, proizvodima za kućanstvo ili opremom  za djecu, osigurat će uravnoteženu ponudu.

Designer Outlet Croatia

Designer Outlet Croatia

Privlačnosti ove nove destinacije za kupovinu doprinosi robna kuća IKEA Zagreb. Zagrebačka robna kuća IKEA otvorena je u kolovozu 2014. godine, a sa svojom površinom od 38.000 m² jedna je od većih u Europi. U prvoj godini poslovanja privukla je oko 2 milijuna posjetitelja.

Uz dodatan maloprodajni prostor od 30.000 m², koji uključuje trgovački objekt, hipermarket, benzinsku stanicu i dva lanca brze prehrane, taj kompleks postaje privlačna i jedinstvena trgovačka destinacija u kojoj ćete pronaći sve što vam je potrebno. Arhitektura kompleksa Designer Outlet Croatia temelji se na „outlet village“  stilu, a bit će osigurano i više od 4.000 besplatnih parkirnih mjesta.


VIŠE O TEMAMADesigner Outlet Croatiashopping u ZagrebuROS Retail Outlet Shopping
Povezano