Susret povijesti i modernog: Tradicijski nakit je IN!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.08.2018.

1

Tradicijski nakit | Foto: Zaks i Argentum

Tradicijski nakit | Foto: Zaks i Argentum

Ako niste među sretnicima koji već imaju Konavoske naušnice, Rećine ili Dalmatinske cvjetiće, sada je pravi trenutak da se nagradite naušnicama

Uz vašu omiljenu odjevnu kombinaciju koji god tradicijski nakit odabrali savršeno će se uklopiti te odabranom outfitu instantno dodati pravu dozu glamoura i elegancije iz prebogate povijesti hrvatskih krajeva.

Naušnice i privjesak Rozetine

Naušnice i privjesak Rozetine

Upravo to dokazuje nova kampanja najvećih hrvatskih lanaca za prodaju nakita, zlatarnica Zaks i srebrnarnica Argentum, cijenjenih upravo po najvećoj ponudi tradicijskog asortimana sada dostupnog po 50 % nižim cijenama.

Naušnice Dalmatinke i narukvica Botun

Naušnice Dalmatinke i narukvica Botun

Poznato je da ljeti i u prijelaznom ljetno-jesenskom periodu nema elegantnijeg modnog dodatka od nakita, a kada isti ima svoju povijesnu priču i značaj postignut je spoj prošlosti i sadašnjosti na najljepši mogući način.

Srebrna narukvica iz linije Botuni

Srebrna narukvica iz linije Botuni

"Uz modne dodatke iz kolekcije tradicijskog nakita utjelovljuje se duh dalmatinskih plemkinja, grofica, kneginja i ostalih žena visokog roda koje su nekoć jednakim detaljima krasile svoju pojavu. Upravo zbog svoje posebnosti, tradicijski nakit zanimljiv je i turistima koji svake godine već tradicionalno u njemu prepoznaju vrijednost istinskog suvenira. Nose ga kao uspomenu i najljepši djelić Lijepe naše – kao simbole bogate i slavne povijest hrvatskih krajeva", poručuju prodajni savjetnici srebrnarnica Argentum.

Narukvica iz Konavoske linije

Narukvica iz Konavoske linije

Da niti jedan drugi nakit ne ostavlja takav utisak na kupca slažu se i u zlatarnicama Zaks: „Tradicijski nakit na hrvatskoj obali podjednako oduševljava domaće i inozemne posjetitelje, a zbog čega je prepoznatljiv i izvan granica zemlje. Stranci ga nerijetko kupuju kao poklon rodbini i prijateljima ili ponosno nose na svakom koraku“.

Ogrlica iz linije Botuni

Ogrlica iz linije Botuni

Stoga, ako niste među sretnicima koji već imaju Konavoske naušnice, Rećine, Dalmatinske cvjetiće ili drugi znameniti primjerak iz tradicijskog asortimana, sada je pravi trenutak da se nagradite naušnicama, narukvicom, privjeskom ili prstenom koji nikada neće izaći mode.

Ogrlica iz Konavoske linije

Ogrlica iz Konavoske linije

Tradicija je ponovno 'IN' pa iskoristite ljetno sniženje i svoj novi omiljeni komad tradicijskog nakita pronađite u Zaks ili Argentum poslovnicama diljem zemlje, a po 50% nižim cijenama.


VIŠE O TEMAMAnakitZaksArgentumtradicijski nakitKonavoske naušniceRećineDalmatinski cvjetićiogrlicenarukvicenaušnice
Povezano