Supruga američkog ministra luksuznom odjećom razbjesnila javnost

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 23.08.2017.

7

Screenshot: Twitter

Screenshot: Twitter

Na fotografiji koja prikazuje par kako izlazi iz vladinog zrakoplova nakon Stevenovog službenog putovanja u Kentucky Louise je tagirala niz luksuznih modnih kuća

Pretjeran luksuz u svijetu državnih službenika i njiovih obitelji nije svojstven samo tranzicijskim balkanskim državama. Na ovu raširenu "bolest" nisu imuni ni u SAD-u!
Tako je Louise Linton, supruga američkog ministra financija Stevena Mnuchina, razbjesnila američku javnost jednom objavom na Instagramu. Na fotografiji koja prikazuje par kako izlazi iz vladinog zrakoplova nakon Stevenovog službenog putovanja u Kentucky Louise je tagirala niz luksuznih modnih kuća, čije je izazvala lavinu negativnih reakcija. Na spornoj objavi ministrova supruga nosi odjeću i modne dodatke elitnih dizajnerskih brendova, između ostalog i hlače s potpisom Rolanda Moureta, Hermes maramu, sunčane naočale etikete Tom Ford te Valentino cipele.

Reakcije medija i javnosti bile su žestoke, tako da je Louise nakon svega morala uputiti službene isprike, posebno ističući kako joj je žao što nije pokazala socijalnu osjetljivost.

VIŠE O TEMAMASteven MnuchinLouise Linton

Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se