Sigurno izlaganje suncu uz L'Erbolario!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.06.2016.

56

L'erbolario

L'erbolario

L'Erbolario donosi niz proizvoda na prirodnoj osnovi uz primjereno doziranje UVA i UVB filtera i na taj način spriječio štetno zračenje

S prvim proljetnim zrakama sunca priroda se počinje buditi, ali i čovjek kao nedjeljivi njen dio. Sunce je izvor života i bitan faktor zdravlja. Izlaganje suncu može imati i povoljan i štetan učinak, ovisno o dužini i učestalosti izlaganja, o intenzitetu sunčeva svjetla i o individualnoj osjetljivosti pojedinca.

Umjereno izlaganje suncu ima povoljan učinak na ljudski organizam, jer potiče složeni mehanizam tvorbe vitamina D koji regulira metabolizam kalcija i fosfata i zato je važan za sprečavanje rahitisa i osteoporoze. Osim toga sunčanje potiče:bolji protok krvi, povećava stvaranje hemoglobina i melanina te potiče ploriferaciju epidermalnih stanica uzrokujući debljanje rožnatog sloja i jačanje otpornosti kože prema štetnim utjecajima okoline. Uz navedeno poboljšava se i osječaj fizičke i mentalne sposobnosti osobe. Utjecaj sunca na raspoloženje je ogroman. Teško su pojedinci depresivni dok ih obasjavaju sunčane zrake.

L'erbolario: SPF 15 krema za ubrzano tamnjenje kože sa uljem jojobe

L'erbolario: SPF 15 krema za ubrzano tamnjenje kože sa uljem jojobe

Štetno se djelovanje sunca javlja pri čestom i nekontroliranom izlaganju nezaštičene kože. Akutna su oštečenja vidljiva po crvenilu kože, javljanju plikova, pojavi fotoalergijskih i fototoksičnih reakcija i smanjenju imuniteta.

Da bi se izbjegla štetna djelovanja sunca kod posebno zahtjevne kože (dječje, kože sa bradavicama, sa ožiljcima i oštečenjima te one sklone stvaranju mrlja) najbolje je izbjegavati sunčanje u razdoblju između 11 i 16 h te upotrebljavati primjerene jače faktore.

SPF 25+ krema za zaštitu lica a aloe verom i oraščićem makadamija

SPF 25+ krema za zaštitu lica a aloe verom i oraščićem makadamija

Za štetno djelovanje sunčevog zračenja na ljudsku kožu odgovorna su  ultraljubičasta zračenja tipa A i B. UV-A zračenje prodire kroz kožu i oštečujući stanice ubrzano stari kožu, te potiče većinu fotodinamičnih reakcija. Izaziva oštečenja DNA stanica i vezivnog tkiva te pojačava kancerogeno djelovanje UV-B zračenja. UV-B zračenje potiče tvorbu melanina i izaziva direktnu pigmentaciju. Nakon dužeg izlaganja suncu dolazi do oštečenja stanica, ali i krvnih žila. Na koži se pojavljuju mjehuri, javlja se jaka bol, a koža se nakon nekoliko dana ljušti. Nastaju i kronična oštečenja koja se tijekom života akumuliraju.

SPF 50+ krema za sunčanje s uljem zlatne palme

SPF 50+ krema za sunčanje s uljem zlatne palme

L'Erbolario je proizveo niz proizvoda na prirodnoj osnovi uz primjereno doziranje UVA i UVB filtera i na taj način spriječio štetno zračenje. U nastanku proizvoda iznimno se pazilo da se zadovolje preporuke Europske komisije za reguliranje pokazatelja zaštite od sunca. Takve preporuke između ostalog propisuju razmatranje proizvoda za zaštitu od sunca ali samo i isključivo onih preparata koji su u stanju pružiti zaštitu od UVA i UVB zračenja veću od 6.

Iz široke palete L'Erbolario proizvoda, svaki će tip kože biti zadovoljen pojedinim proizvodom. Uz maksimalnu zaštitu dobiti ćete željeni rezultat i uživati u preplanulosti Vaše kože.

NISKI FAKTOR:

- SPF 6 ulje za sunčanje sa ekstraktom nevena, jojobe i orahovim ljuskama

SREDNJI FAKTOR:

- SPF 25+ krema za zaštitu lica a aloe verom i oraščićem makadamija
- SPF 15 krema za ubrzano tamnjenje kože sa uljem jojobe

VISOKI FAKTOR:

- SPF 50+ krema za sunčanje s uljem zlatne palme

VISOKI FAKTORI ZA DJECU:

Visoki faktori za djecu

Visoki faktori za djecu

- SPF 30 I SPF 50+ krema za djecu s uljem breskvine koštice i ekstraktom nevena

PROIZVODI BEZ FAKTORA:

Svjetlucava krema za poslije sunčanja s uljem zlatne palme i aloe verom

Svjetlucava krema za poslije sunčanja s uljem zlatne palme i aloe verom

- mast za brzo tamnjenje s mrkvom, orahovom ljuskom i alojom
- Svjetlucava krema za poslije sunčanja s uljem zlatne palme i aloe verom
- Krema nakon sunčanja s ječmom i karite maslacem u ulju argana


Ekskluzivni zastupnik i distributer za ljekarne i specijalizirane prodavaonice lijekova i medicinskih proizvoda.

VIŠE O TEMAMAsunčanjezaštita od suncakreme za sunčanjeLErbolario
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se