Sunčanje iz snova: Nivea Sun predstavila adute za ljeto 2013.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.04.2013.

3

Nivea Sun

Nivea Sun

Ovogodišnji noviteti iz linije Nivea Sun oduševit će ljubitelje sunčanja! Sprej s rashlađujućom maglicom Protect & Refresh Invisible Cooling osvježava kožu, štiti od štetnih zraka i čini kožu svilenkasto mekanom.

Beiersdorf je ovih dana u Zagrebu predstavila novosti iz svoje bogate linije proizvoda za odrasle, djecu i bebe - Nivea Sun.

Jedan od noviteta je sprej Sun Protect & Refresh Invisible Cooling. Inovativan, nevidljiv, vodootporan i jednostavan za uporabu. Sadrži formulu s mentolom koji produžuje osjećaj svježine i etanolom koji trenutno rashlađuje. Nanosi se direktno na tijelo te ima poseban ventil od 360° koji omogućuje sprejanje u svakom položaju, čak i naopako. Kontinuiranim raspršivanjem sitnih kapljica stvara se lagan, ravnomjeran sloj zaštite od sunca, koji nije ljepljiv i ne ostavlja bijele tragove. Novi sprej pogodan je za žene i muškarce u potrazi za učinkovitom zaštitom protiv sunca te pravim užitkom i osvježenjem.

Krema za lice Sun Protect & Bronze SPF 30 idealna je za one koji žele pouzdanu zaštitu i prekrasno osunčanu kožu u kombinaciji s trenutačnom zaštitom od štetnih UV zraka gdje god se nalazili, a ne samo na plaži. Nova formula lagane, vodootporne kreme za lice aktivira prirodne obrambene mehanizme kože i dubinskim djelovanjem pomaže postići dugotrajnu i prirodnu boju. Krema za lice kao i ostali proizvodi iz linije Protect & Bronze ne sadrži sredstva za samotamnjenje.

Svakako treba imati na umu da proces tamnjenja započinje u trenutku kada UV zrake prodru kroz kožu. Sunčeve zrake stimuliraju proizvodnju melanina u stanicama u dubljim slojevima kože. Melanin djeluje kao savršen mehanizam zaštite jer istovremeno 'dopušta' koži da potamni i štiti stanice od oštećenja. Nivea je upotrijebila ovaj savršeni prirodni mehanizam i primijenila ga u formulaciji proizvoda za zaštitu od sunca. Gliciretinska kiselina, aktivator melanina, dobivena iz korijena sladića, stimulira prirodnu proizvodnju melanina u koži. Prirodni zaštitni mehanizam je aktiviran, dok istovremeno koža poprima ravnomjernu tamniju boju. Za razliku od proizvoda za samotamnjenje, Sun Protect & Bronze djeluje u dubljim slojevima kože, dajući koži vremena da prirodnim putem razvije dugotrajnu boju.


VIŠE O TEMAMANivea Sunsunčanjekreme za sunčanjekreme za licesamotamnjenjeSun Protect & Refresh Invisible CoolingSun Protect & Bronzezaštita od sunca
Povezano