Sunčane naočale za 2021. godinu – za svaki stil i svaku osobnost

Piše: CroModa Native, Zagreb
Objavljeno 26.11.2020.

0

Foto: De Rigo

Foto: De Rigo

Sunčane naočale su dodatak koji donosi 'prevagu', a mi smo detektirali ključne modele za 2021. godinu za baš svaki stil, od kulerskog mladenačkog bunta File preko trendovskog Policea pa sve do dodira čistog glamura Furle i Caroline Herrere

2020. nas je pomalo iscrpila, nadolazeću 2021. gledamo kao godinu koja će donijeti neke bolje dane, eksploziju pozitivne energije, kreativnosti, slobode, putovanja, šopingiranja, izlazaka i povratka u normalne okolnosti. Nema boljeg načina da izazovemo pozitivne promjene prvim konkretnijim pogledom na trendove u svijetu sunčanih naočala! To je taj dodatak koji transformira svaki styling, nezaobilazan modni detalj koji donosi 'prevagu', izražava našu osobnost i poboljšava modnu sliku koju šaljemo u svijet.

A 2021. sunčane će naočale kao nikad prije biti medij naše osobnosti, prijenosnik svih onih generacijskih, kreativnih i stilskih informacija koje kroz modu želimo izraziti. U portfeljeu grupacije De Rigo smješteni su renomirani brandovi koje obožavamo, svaki od njih priča svoju priču o modnoj dimenziji 2021. godine. Mladenački bunt s jakim i jako smjelim 'cool' efektom File, stabilni Police, koji na najbolji način spaja klasiku i trend, dašak čistog glamura Furle i Caroline Herrere....

Vrući trendovi s dodirom klasike na jedinstven Police način

Police

Police

Kada čujemo Police, odmah pomislimo na onu divnu izbalansiranost najvrućih trendova i vječne klasike, sportskog stila i rokerskog chica, zabave i originalnosti za sve izazove urbanog života. Police će u 2021. biti sve samo ne dosadan.

Police

Police

Prepoznatljiva kvaliteta materijala u novoj je kolekciji 'nadorgrađena' pomno odabranim i istaknutim detaljima, a naš prijedlog za sve street style izazove nadolazeće godine svakako su mačkaste naočale s gumenastim gliterastim dijelovima. Tako uklopljive u sve modne sheme, a opet tako ukusno 'pomaknute'!

Kozmopolitska žena Caroline Herrera

Carolina Herrera

Carolina Herrera

Jedno veliko modno ime poziva nas na modno poigravanje, obraćajući se kozmopolitskim ženama koje nisu u strahu od 'statement' komada s daškom čistog glamura, snažno nadahnutog novom kolekcijom haljina i modnih dodataka. Govorimo o Carolini Herreri, ikoni američke mode koja nas asocira na izniman stil Prvih dama poput Jacqueline Onassis, Laure Bush, Michelle Obame, ali i još uvijek aktualne Melanije Trump.

Trendovi za 2021. za najodvažnije dame reflektiraju se kroz novu zbirku naočala Caroline Herrera. Elegantne kombinacije boja i detalja od titana miješaju se u novim interpretacijama kultnih elemenata, koji uključuju pruge, motiv šahovskog polja i CH kultnu crvenu boju.

Elegancija koja nas vodi na modnu pistu

Furla

Furla

Furla je druga riječ za talijansku eleganciju, ali i kvalitetu izrade. Logotip Furla ‘Arch’ krade svu pozornost u kolekciji za 2021. godinu, a kao najnoviji simbol brenda nadahnut je vizurama grada Bolonje. Furla se novom serijom sunčanih naočala obraća svima onima koji od mode traže malo više. I bojama i geometrijom novih modela naslonjena je na modne dodatke koje smo vidjeli i na pisti.

Furla

Furla

Naš prijedlog za vašu dobitnu kombinaciju su naočale s acetatom četvrtastog oblika u prednjem dijelu okvira, karakteristične sofisticiranom strukturom, potpuno novim i kultnim dizajnom krilaca i velikim metalnim logotipom "Arch" koji se proteže na račvastim krilcima.

Budite mladi, budite cool, budite odvažni!

Fila

Fila

Stop ziherašenju, stop bojažljivom kretanju kroz svijet! Fila pomiče perspektivu, ruši granice, poziva vas da pokažete onaj tako traženi 'cool' faktor. Budite odvažni, budite samo svoji, neka vaša osobnost progovori kroz upečatljive detalje poput Fila logotipa u različitim interpretacijama.

Fila

Fila

Fila modeli slave mladenačku spremnost na sve, ne bježeći od futurističkih, na trenutke i ekstremnih dizajnerskih rješenja, radikalnih fluoroscentnih tonova i pomalo uvrnute modne geometrije. Ako želite srušiti baš sve barijere, predlažemo Filin maska model, koji nas vreba i s reklamne kampanje nove kolekcije sunčanih naočala.

Nove kolekcije sunčanih naočala De Rigo brandova Fila, Police, Furla i Carolina Herrera uskoro stižu u odabrane optike širom Hrvatske.


VIŠE O TEMAMAsunčane naočaleDe Rigo VisionCarolina HedrreraFurlaPolice LifestylenaočaleFila
Povezano