Sunčane naočale po outlet cijenama

Piše: CroModa.com, Foto i cijene: Outlet centar Sveta Helena
Objavljeno 01.07.2011.

3

Optika Ghetaldus u Outletu Sveta Helena pripremila je veliko sniženje outlet cijena sunčanih naočala poznatih svjetskih brendova, kao što su Gucci, Dior, Burberry, Chanel, Diesel, Max Mara, Valentino i mnogi drugi

Sunčane naočale

Sunčane naočale

Ghetaldus je pripremio veliko sniženje na sunčane naočale

Teško je zamisliti boravak na plaži, popodnevnu kavu u omiljenom kafiću ili šetnju i sladoled u gradu bez ljetnog modnog dodatka no. 1. Naravno, riječ je o sunčanim naočalama, koje su iz godine u godinu, bez obzira na oblik, boju ili materijal, neizostavni dio ljetnog looka. Optika Ghetaldus u Outletu Sveta Helena pripremila je veliko sniženje outlet cijena sunčanih naočala poznatih svjetskih brendova, kao što su Gucci, Dior, Burberry, Chanel, Diesel, Max Mara, Valentino, Pierre Cardin i mnogi drugi, pa se tako različiti modeli naočala s potpisom mogu pronaći već od nevjerojatnih 150 kuna. Akcija u kojoj optika Ghetaldus nudi svojim kupcima promotivne cijene sunčanih naočala od 150, 250 i 350 kuna traje sve do isteka zaliha.
 
Sunčane naočale

Sunčane naočale

Ljubiteljice boja odabrat će ovaj Guccijev model s ružičastim okvirima i ljubičastim staklima koja mu, u kombinaciji sa svjetlucavim kamenčićima, daju dozu elegancije. Ove će naočale biti odličan dodatak outfitu svjetlijih i nježnijih nijansi, kakve i pristaju vrućim ljetnim danima. Za ružičasto-ljubičasti pogled na svijet ove su Guccijeve naočale kao stvorene, a dostupne su u optici Ghetaldus po outlet cijeni od 150 kuna.

Sunčane naočale

Sunčane naočale

Za poklonike klasike i one koje nisu skloni prevelikim eksperimentima s bojama idealne su jednostavne sunčane naočale, poput modela Max Mara u smeđoj boji s tamnim staklima i decentnim zlatnim ukrasima ili onih s potpisom Pierrea Cardina u tamnocrvenoj boji okvira. Oba modela dostupna su po outlet cijeni od 250 kuna.

Sunčane naočale

Sunčane naočale

Romantičarke će zasigurno biti oduševljene što po iznimno povoljnoj outlet cijeni od 250 kuna mogu kupiti ovaj Guccijev model u smeđoj boji sa tigrastim uzorkom. Velika stakla štitit će oči od sunčevih zraka, a zahvaljujući retro štihu odlično će se uklopiti uz šarenu maramu ili šešir sa širokim obodom.

Sunčane naočale

Sunčane naočale

Za sve ljubiteljice ljetnih partyja, koje sljedeći dan moraju prikriti podočnjake nastale zbog neprospavane noći, tu su Diorove naočale s velikim tamnim staklima. Odlična su nadopuna poslovnom outfitu, ali i ležernim kombinacijama majica i vječnih traperica, a outlet cijena im je 350 kuna.

Sunčane naočale

Sunčane naočaleVIŠE O TEMAMAsunčane naočaleoutletcijenesniženje
Povezano