Suknje u ovom stilu se vraćaju, jedna takva hit je u M. Duttiju

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 01.02.2023.

0

Foto: Massimo Dutti

Foto: Massimo Dutti

Od proljeća nas više ne dijeli tako puno dana, a s novom sezonom stižu i novi/stari trendovi. Među njima su i - točkice!

Veljača je prvi zimski mjesec, ali u njenim prvim danima obično počinjemo razmišljati o proljeću koje više nije tako daleko. Na to nas potiču i noviteti u popularnim trgovinama, tamo proljetni komadi polako preuzimaju primat. Još uvijek nije lako odgonetnuti sve velike trendove koji nas čekaju, ali neke jake naznake su tu. Vraćaju se žive boje i romantični uzorci, a ako je vjerovati Massimo Duttiju - opet nam stižu i obožavane točkice!

Romantika je tu u pravom smislu, točkasti ćem print okorjele fashionistice nositi (skoro pa) od glave do pete, a one umjerene zadovoljit će se jednim dobro pogođenim točkastim komadom. E pa, baš jedan takav ovih nas dana mami u Massimo Dutti!

Riječ je o elegantnoj i maštovitoj, profinjenoj dugoj crnoj suknji prošaranoj romantičnim bijelim točkastim uzorkom. Suknja je to, kako kažu iz Massimo Duttija, savršena za stvaranje upečatljivih kombinacija, a za nju treba izdvojiti 125 eura (941,81 kn).

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Vrijedi li toliko, prosudite sami!


VIŠE O TEMAMAsuknjeduge suknjeMassimo Duttitočkasti uzorak
Povezano