Stylingom je iznenadila špicu: 'WOW, kakvo tijelo, kakve hlače'

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 15.07.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Jedan pomalo atipičan, ali pritom i jako atraktivan i efektan ljetni look stiže nam s vruće zagrebačke subotnje srpanjske špice

Proteklih tjedana uglavnom uživamo u haljinama i sandalama, kratkim hlačama i suknjama, ali špica nudi i malo drugačija modna rješenja za ljetne dane. Robusni komadi obuće, od gležnjača do čizama jedan su od ljetnih hitova iz prikrajka koje smo već vidjeli u nekoliko navrata, a otprilike na tom tragu je i jedan od najzanimljivijih stylinga tjedna.

Ova zagrebačka fashionistica vjerna je svom posebnom izričaju, i za ljetni izlazak u grad odabrala je seriju iznenađujućih i smjelih komada za koje treba imati višak samopouzdanja.

Odlučila se za široke, upadljive traperice i totalno neočekivan 'komad' obuće, a osim modne komponente pažnju je privukla i njena savršena figura.


"Zgodna", "Savršenstvo", "WOW koja ženska", "Super traperice", "Koje tijelo" - to su neki od komentara na ovaj look na našem Instagram kanalu. Slažete li se s njima, što vi kažete na ovo smjelo srpanjsko modno izdanje?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano