Štreberski stil: 5 komada iz studentske garderobe koji su sada IN

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 25.01.2018.

48

Od ravnih cipela do duffle kaputa

Od ravnih cipela do duffle kaputa

Ove komade korisno je nabaviti ne samo zato što su u trendu, već i zato što ćete u njima definitivno izgledaati mlađe

Donosimo vam popis nekoliko komada koje obično vežemo uz školarce i studente. Neki od njih djelovali su nam gotovo štreberski, no ove su sezone postali prilično cool. Slobodno ih kupite, čak i ako ste bili đak ili student prije 10 ili 20 godina.

1. Duffle kaput

Duffle kaput by Zara

Duffle kaput by Zara

Vuneni kaput s kapuljačom i drvenim gumbima jedan je od trendi modela odjeće za jesen 2017. Možda zato što ga asociramo s još uvijek aktualnim military stilom?

2. Satchel torba

Riječ je o torbi-aktovki s dugim remenom (poštanske torbe). Ranije su takve torbe na fakultet i u školu nosili svi britanski studenti i učenici. Danas je ova torba savršen modni dodatak u cijelom svijetu.

3. Oksfordice

Oksfordice by Guliver

Oksfordice by Guliver

Oksfordice su odličan izbor za prijelaz iz zime u proljeće. Ove cipele u muškom stilu dobro izgledaju i u romantičnim, i u poslovnim, i u grunge kombinacijama. Aktualne su i derby i brouge cipele.

4. Klasični blejzer

Blejzeri u klasičnoj varijanti - riječ je o dužim sakoima s podvrnutim rukavima. Oni su nekada bili dio neke kombinacije za odlazak na fakultet, no sada ih ne nose samo studentice.

5. Od hudica do pulovera

Majice, hudice, puloveri s nekom simbolikom, prvenstveno oni koji imaju natpis nekog fakulteta ili, na primjer, marku odjeće. Sport neka se ne spominje.

VIŠE O TEMAMAblejzeriduffle kaputioksfordiceOxford cipelepuloverisatchel torbe
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se