Streaming platforma Start dolazi u Hrvatsku

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.11.2021.

0

Start

Start

Glavni je fokus na visokokvalitetnim serijama i filmovima najboljih stvaratelja i umjetnika koji rade u ruskoj filmskoj industriji

Najbrže rastući streaming-servis u Rusiji, Start, najavljuje početnu fazu lansiranja platforme prilagođene hrvatskom tržištu, kao i prvi val ekskluzivnih sadržaja – ruskih filmova i serija s hrvatskim i engleskim prijevodima.
Glavni je fokus na visokokvalitetnim serijama i filmovima najboljih stvaratelja i umjetnika koji rade u ruskoj filmskoj industriji. Više od 50 originalnih projekata producirao je Start u posljednje četiri godine u vlastitom studiju, uključujući niz filmova, serija, dokumentarnih filmova i obiteljskih emisija. Također, više od 80 vrhunskih projekata trenutačno je u različitim fazama produkcije, uključujući Izazov — prvi film snimljen u svemiru — čiji je autor Klim Shipenko, koji se upravo vratio s Međunarodne svemirske postaje.
Projekt je koprodukcija Starta i produkcijskih kompanija Roscosmos, Channel One i Yellow, Black and White, globalno poznatima u proizvodnji kinohitova i niza zabavnih filmova.

Platforma će biti dostupna u web-varijanti (start.film), na Androidovim i Appleovim pametnim telefonima i tabletima, Samsungovim i LG pametnim televizorima, a do kraja 2021. i na Android TV-u.

VIŠE O TEMAMAStartstreaming platformefilmovi
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se