Stradivarius udružio snage s umjetnom inteligencijom

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.03.2023.

0

Foto: Stradivarius

Foto: Stradivarius

Stradivarius se poigrao zamišljajući svjetove iz snova, stvarajući odjevne predmete koji poprimaju trodimenzionalnost i stapaju se s imaginarnim krajolicima

AI je kratica za Artifical Inteligence, tehnologiju za stvaranje slika koje nikada nisu postojale, a Stradivarius lansira svoju prvu kolekciju reinterpretiranu umjetnom inteligencijom, tehnologijom koja može stvoriti slike koje nikada nisu postojale.

"Stradivarius je predan izgledu o kojem možete sanjati i s kojim ćete ponovno izmisliti modu. Slike kampanje su eksplozija boja, cvijeća na grudima i tkanina koje obavijaju. Međutim, modeli nisu stvarni i neka odjeća koja se pojavljuje ne postoji. Nadamo se da će jednog dana postojati.", kažu iz ove modne kuće.

Stradivarius se poigrao zamišljajući svjetove iz snova, stvarajući odjevne predmete koji poprimaju trodimenzionalnost i stapaju se s imaginarnim krajolicima.

Stradivarius

Stradivarius

Ova kampanja je preuveličavanje prave kolekcije i odražava kakva bi moda bila da nas stvarnost ne ograničava.

Stradivarius se odlučuje za midi haljine s prekriženim leđima i asimetričnim izrezima te bluze od lepršavih tkanina s cvjetnim printom.

Uvijek uz traper, traperice i jakne, kao i metalik dodatke koji zaokružuju look.


VIŠE O TEMAMAStradivariusArtifical Inteligenceumjetna inteligencija
Povezano