Stradivarius ima novi vizualni identitet

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.02.2022.

0

Stradivarius

Stradivarius

Stradivariusov logo se sastoji od dva elementa: simbola visokog ključa, koji brend prožima ritmom i energijom, i novog fonta koji se koristi za naziv marke Stradivarius

Stradivarius osvježava svoj vizualni identitet. Stvaranjem fonta posebno za brend, logotip je dobio suvremeniji, profinjeniji i individualni identitet.
Imidž s kojim je Stradivarius rođen 1994. godine prolazio je kroz promjene, ali je uvijek bio vjeran svojoj ženstvenoj i transformacijskoj srži. Stradivarius novi logotip i font predstavljaju onu moderniziranu ženstvenost, za koju se brend snažno zalaže, ovaj put se pojavljuju velikim slovima kako bi označili promjenu i snagu - i ženstvenost se sada piše velikim slovima.
Vjeran svojim korijenima, Stradivarius logo se sastoji od dva elementa: simbola visokog ključa, koji brend prožima ritmom i energijom, i novog fonta koji se koristi za naziv marke Stradivarius. Jedno je uvijek u pratnji drugog.

VIŠE O TEMAMAStradivariusmodna industrija
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se