Poruka iz Diesela: 'Što više mržnje imaš na sebi - manje te je briga!'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.09.2018.

1

Foto: Diesel

Foto: Diesel

Novo poglavlje Dieselove komunikacije počinje i živi tamo gdje se online mržnja rađa - na društvenim mrežama

Svi smo bili žrtve negativnosti i kritiziranja na društvenim mrežama. Što god radili online, uvijek postoji netko tko će biti spreman na kritiziranje. A kada smo pogođeni neopravdanom mržnjom, većina napravi korak unazad. Ali skrivanje i loš osjećaj neće pomoći nikome. Istina je, što si više izložen mržnji prema kojoj si ironičan i ravnodušan ona ima manju moć napraviti štetu. Zato Diesel lansira Haute Couture. Jedinstvena kolekcija dizajnirana za oslabiti moć 'hatea'.

Nitko ne dobiva više mržnje od poznatih osoba na društvenim mrežama. U kampanju su uključila skupina svima dobro poznatih influensera, među njima i Nicki Minaj, Gucci Mane, Bella Thorne, Bria Vinaite, Tommy Dorfman, Miles Heizer, Yovanna Ventura, Barbie Ferreira, Yoo Ah-In i Jonathan Bellini, a sve to kako bi pomogli prenijeti važnu poruku - "Što više mržnje imaš na sebi, manje te je briga". 

Poznate osobe izabrale su neke od najgorih komentara koje su ikada čuli o sebi, a Diesel ih je iskoristio za stvaranje "Haute Couture" komada.

Kolekcija Haute Couture bit će dostupna od 19. rujna u izabranim Diesel dućanima te na Dieselovoj web stranici.

Diesel nadahnut mržnjom na društvenim mrežama

Diesel nadahnut mržnjom na društvenim mrežama

Novo poglavlje Dieselove komunikacije počinje i živi tamo gdje se online mržnja rađa - na društvenim mrežama - i to serijom video sadržaja sa svakim članom naše zvjezdane postave. Možemo vidjeti poznate i slavne kako plešu i ironično slave mržnju kojom su obasipani na društvenim mrežama, pomažući svijetu iz prve ruke iskusiti poruku kampanje, što više mržnje imaš na sebi to te je manje briga.

Također, Diesel poziva sve ostale da kreiraju svoju jedinstvene Haute Couture predmete. "Na ključnim tržištima diljem svijeta, s početkom listopada, dozvolit ćemo našim kupcima da personaliziraju novu kolekciju, kreirajući i noseći najgore komentare koje su ikada dobili o sebi", kažu iz Diesela.Od prihoda prodaje Haute couture odjevnih predmeta, Diesel će napraviti donaciju kroz Only The Brave zakladu u znak podrške protiv nasilja na internetu.

VIŠE O TEMAMADieselmodna industrija
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se