Što sve Zagreb nudi na globalnoj digitalnoj platformi?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.08.2019.

0

Priceless Croatia

Priceless Croatia

Turisti mogu istraživati Zagreb noću u legendarnom starinskom Yugu ili upoznati divlju stranu grada u ekskluzivnom posjetu ZOO gdje će hraniti njegove stanovnike

Zagreb je već nekoliko godina zaredom jedna od popularnih destinacija u okviru programa Priceless Croatia koji nudi niz jedinstvenih i ekskluzivnih iskustava u više od 40 destinacija širom svijeta te tako promiče turističku ponudu brojnih svjetskih odredišta.
Nakon registracije na internetskoj stranici priceless.com, korisnici Mastercard kartica iz cijelog svijeta imaju priliku iskušati razne zanimljive sadržaje koji nisu dostupni nigdje dalje. Primjerice, mogu istraživati Zagreb noću u legendarnom starinskom Yugu ili upoznati divlju stranu grada u ekskluzivnom posjetu ZOO gdje će hraniti njegove stanovnike.
Zagreb

Zagreb

Tu je i uživanje u luksuzu hotela Esplanade, ali i istraživanje grada u tenisicama za trčanje uz profesionalnog vodiča ultramaratonca nakon kojeg se mogu nagraditi s nezaobilaznim štruklima. Ljubitelji gastronomskih iskustava uživali bi u bogatom mediteranskom obroku kreiranom posebno za ovaj program u restoranu Dubravkin put. Jedinstvene radionice kuhanja tradicionalnih zagrebačkih jela ili pak radionice izrade čokolade i priprema vlastite također su dostupni na stranici priceless.com, a iznimno gastronomsko iskustvo osigurano je u lovu na tartufe i degustaciji tartufa na obroncima Medvednice. Žele li se malo odmoriti od gradske vreve, mogu se odlučiti za let balonom iznad zagorskih brega te objed u balonu koji im na licu mjesta priprema poznati chef Mate Janković. 

Priceless Croatia

Priceless Croatia

Projekt Priceless Croatia nudi gotovo 50 jedinstvenih mogućnosti vezanih za smještaj, kulinarska iznenađenja u vrhunskim restoranima te brojne glazbene i kulturne sadržaje, a osim onih u Zagrebu, putnici mogu birati i među iskustvima u gradovima diljem Hrvatske.

Osim već dostupnih iskustava i ponuda, očekuju se i brojna druga, uključujući kupnju s posebnim ponudama, jedinstvene gastronomske trenutke, zabavne obiteljske aktivnosti te pristup izuzetnim kulturnim i umjetničkim sadržajima.

VIŠE O TEMAMAZagrebhrvatski turizamPriceless Croatia
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se