Što su Sonja Kovač i Kenzo Takada radili u Parizu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.10.2018.

1

Sonja Kovač i Kenzo Takada

Sonja Kovač i Kenzo Takada

Sonja Kovač ovaj je vikend uživala u druženju s proslavljenim japanskim modnim dizajnerom Kenzom Takadom, otkrivajući nove boje Pariza

Naša poznata influenserica Sonja Kovač provela je poseban vikend na Tjednu mode u Parizu: kao jedina gošća iz Hrvatske uživala je otkrivajući detalje najnovije mirisne suradnje velikog Kenza Takade za parfem Avon Life Colour.

Sonja Kovač u Parizu

Sonja Kovač u Parizu

"Imala sam tu privilegiju upoznati Kenza! I ne samo to, ugostio nas je u svom apartmanu na par katova u centru Pariza. Totalno sam oduševljena čovjekom, toliko je jednostavan, a poseban. Vrlo druželjubiv i pričljiv, nasmijan, obožava se družiti s mladim ljudima: oni su mu, kaže, najveća inspiracija. Toliko je drag da nam je pokazao svaki kutak svojeg ureda i apartmana na par katova, a najveće oduševljenje bilo je kada nas je odveo na terasu s pogledom na Eiffel-ov toranj. Ovdje sam doživjela najljepši pariški zalazak sunca! I kako bolje završiti večer nego u njegovom omiljenom restoranu, uz sushi", podijelila je svoje oduševljenje Sonja.

I nastavak pariške avanture bio je u znaku boja i Kenza: “Set your colors free Parios tour with Kenzo Takada” odvela je naše avanturistice u upoznavanje omiljenih Kenzovih mjesta u Parizu ispričano kroz odnos s različitim bojama, uz nezaboravan flashmob ulicama Pariza.

Sonja Kovač

Sonja Kovač

Baš kao i u poznatoj parfemskoj kući Firmenich gdje je Sonja imala priliku isprobati miris svake boje! Jer tako je i Kenzo kreirao najnoviji mirisni dragulj iz Avonove radionice – Avon Life Colour EdP – igrajući se bojama, odnosom koji boje imaju u njegovoj vlastitom životu, u njegovoj kreativnosti i dizajnu - stvario je miris prepun boja i emocija.


VIŠE O TEMAMASonja KovačAvonKenzo Takadainfluenserice
Povezano