Što smo naučili od Parižanki? Dva važna pravila!

Piše: A.S., Zagreb
Objavljeno 12.09.2018.

6

Ilustracija | Foto: Dior

Ilustracija | Foto: Dior

Umjesto desetaka nepotrebnih trendovskih krpica koje nam različitim reklamnim i psihološkim trikovima serviraju poznati brendovi, Parižanka će kupiti jednu (ali vrijednu!) stvar

Kad je riječ o njezi kože, teško da netko može parirati djevojkama iz francuske prijestolnice. Parižanke od rane dobi čuvaju i njeguju lice koristeći razne proizvode koji hidratiziraju kožu, a usto spavaju 8 sati dnevno i pravilno se hrane. Zanimljivo je i da se Parižanke čuvaju se od sunca, uvijek nose kremu sa zaštitnim faktorom prije izlaska iz stana, bez obzira je li svibanj ili - vjerovali ili ne - prosinac.

Kada govorimo o modi, i tu postoji jedno zlatno pravilo: stil! Ono nešto što je jače od prolaznih trendova, prepoznatljiv i izgrađen način odijevanja zahvaljujući kojem uvijek znamo što kupiti. Nekada nam se čini da Francuskinje znaju što s čim nositi čak i prije nego što nauče govoriti. No, njihov odličan ukus uopće ne ovisi o količini novih komada odjeće u ormaru. Umjesto desetaka nepotrebnih trendovskih krpica koje nam različitim reklamnim i psihološkim trikovima serviraju poznati brendovi, Parižanka će kupiti jednu, no kvalitetnu stvar. Ona obično investira u klasiku - kožne komade, crne cipele ili jednobojan pulover od kašmira koji praktično nema rok trajanja. Bar ne u onom estetskom smislu.


VIŠE O TEMAMAmodni savjetibeauty savjetinjega lica
Povezano