Što se nosilo na 70. Pulskom filmskom festivalu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.07.2023.

0

Svečanom dodjelom nagrada u Malom rimskom kazalištu završilo je jubilarno sedamdeseto izdanje Pulskog filmskog festivala, a mi smo provjerili što su nosile poznate dame

Prema dosadašnjim reakcijama publike, dvjema rasprodanim večerima u Areni, nacionalni je filmski festival svoj rođendan proslavio na najljepši način, i iako se kao što je to i uobičajeno na kraju festivala najviše priča o potencijalnim laureatima, uzbuđenja nije nedostajalo ni na crvenom tepihu.

Tihana Lazović i Slavko Sobin, glavni protagonisti filma „Samo kad se smijem“  Vanje Juranić pred Arenu su došli stilski usklađeni u maniri pravih holivudskih zvijezda, i još jednom očitali modnu lekciju. Očito promišljeni „all black“ stylinzi upotpunjeni čipkom pokazali su se kao pun pogodak.

Slučajno ili ne, s njima se uskladila i sama redateljica, što je na crvenom tepihu djelovalo vrlo elegantno. Tena Nemet Brankov u Puli je dokazala da je osim glumačkog talenta krasi i istančan osjećaj za modu.

Foto: PFF Press

Foto: PFF Press

Tihana Lazović oduzimala je dah i primajući Zlatnu arenu za najbolju žensku ulogu, baš kao i modna veteranka Ivana Roščić, koja svoju modnu ljestvicu oduvijek drži visoko. Predsjednica stručnog žirija na ovogodišnjoj Puli Nives Ivanković tijekom cijelog festivala je pokazivala iznimnu modnu osviještenost, a tako je bilo i na samom zatvaranju.


VIŠE O TEMAMAPula Film Festivalfilmski festivaliTara ThallerTena Nemet BrankovNives IvankovićIva BabićNadine Micić
Povezano