Što poznate hrvatske fashionistice nose ovog proljeća?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.05.2023.

0

Foto: Mario Poje

Foto: Mario Poje

Aleksandrin novi projekt podržale su i Branka Krstulović, dizajnerica interijera Lana Banely, Ecija Ojdanić i druge poznate dame s domaće scene

U ovom užurbanom načinu života kada se sve, pa i moda, mijenja brzinom svjetlosti, jedinstvenost i individualnost postaju sve važniji, a najlakši način za istaknuti se u masi, ali i produžiti rok trajanja nekim odjevnim komadima su - modni dodaci. Zna to i najuspješnija hrvatska modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović, koja svojim klijenticama od prošlog vikenda u sklopu svog Lei Lou butika u zagrebačkoj Ilici 15, nudi još potpuniji osjećaj mode i stila, zahvaljujući otvorenju pop up Optice La Vie.

Aleksandra Dojčinović

Aleksandra Dojčinović

Riječ je o, trenutno u svijetu vrlo trendi konceptu dizajnerskih dućana, koji svojim klijentima u istom prostoru nude apsolutno sve, od odjeće, torbica i cipela s potpisom pa sve do nakita, šešira i, kao u ovom slučaju, sunčanih naočala najpoznatijih svjetskih modnih kuća.

Lana Banely

Lana Banely

Govorimo, dakle, o potpuno revolucionarnom iskustvu shoppinga gdje na jednom mjestu, uz personalizirani pristup i uslugu, sa svega nekoliko pomno odabranih detalja, možete nadograditi vlastiti stil, dati mu neke nove smjernice pa čak ga u potpunosti promijeniti.

Ecija Ojdanić

Ecija Ojdanić

„Nije tajna da su naočale moja velika strast, moj način za izraziti osobni stil, a nerijetko i dobro raspoloženje. Jasno mi je koliko su one važne, ponajprije iz zdravstvenih razloga jer čuvaju oči, ali posljedično i estetskih, zbog čega izbor okvira nikada nije bio toliko velik kao danas.

Branka Krstulović

Branka Krstulović

Na ovaj sam način željela svima koji vole shopping u centru grada, ponuditi ekskluzivnu, biranu selekciju naočala koje inače imam u sklopu svoje Optice La Vie u Trpinjskoj ulici u Zagrebu, a svom butiku u Ilici dati jednu novu dimenziju“ - pojasnila je Dojčinović, a sudeći po broju posjetitelja na otvorenju, pogotovo onih poznatih, upravo je to mjesto ono što je nedostajalo srcu Zagreba.

Anica Kovač

Anica Kovač

Aleksandrin novi projekt podržali su i brojni poznati: arhitekt Ante Vrban, koji je i potpisao sam interijer, uspješna poduzetnica Branka Krstulović, dizajnerica interijera Lana Banely, glumice Petra Kurtela, Marija Jerneić, Judita Franković Brdar i Ecija Ojdanić, televizijska voditeljica Ana Radišić te bivša Miss Hrvatske i prva pratilja Miss svijeta Anica Kovač.


VIŠE O TEMAMAOptica La VieAleksandra DojčinovićEcija OjdanićLana BanelyBranka Krstulović
Povezano