Što nositi ovog ljeta: Pogledajte specijalitete iz H&M-a!

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 16.05.2013.

134

Ključne ljetne boje su kaki zelena, narančasta, plava, bijela i crna, a odlazak na plažu bit će čisti užitak u lepršavim tunikama s animal printom

Iako će ljeto kalendarski startati za nešto više od mjesec dana, već sada možemo zaključiti da je tu oko nas! Više nemate što čekati, pravi je trenutak za totalno prilagođavanje outfita suncu, dugim vrućim danima i toplim zavodljivim noćima.

I high-street brandovi s dnevnog su reda skinuli proljeće i ponudili nam najbolje od najboljeg iz onog drugog, slađeg dijela ovosezonskih kolekcija. H&M tako lookbookom "Sensual Summer" otkriva svoje najjače ljetne adute i nudi maštovite modne recepte za lipanj, srpanj i kolovoz. Ključni trend je miješanje zemljanih tonova i modernih printeva odnosno komada u tropskoj k(h)aki zelenoj nijansi i krpica u ubojitim ljetnim bojama. Kao protuteža vojničkoj nijansi zelene nameću se narančasta i plava u svojim najblistavijim izdanjima te one vječne, temeljne (ne)boje - crna i bijela.

Kratke haljinice bez rukava sa zeleno-plavim foto-printom koji asocira na more bit će sjajan izbor za ljetne izlaske, dok su za ležernije dnevne trenutke i odlaske na plažu rezervirane jednostavne narančaste i zelene košulja-haljine i tunike. Plavo (u različitim nijansama) od glave do pete bit će dobra nadogradnja vašoj tamnijoj ljetnoj boji kože, a odlazak na plažu i bazen čisti užitak u lepršavim tunikama s leptir-rukavima ukrašenim animal printom. H&M-ove ljetne prijedloge pogledajte u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAH&Mhaljinetunikeleptir-rukavisuknjemajicebluzehaljine za plažutunike za plažuljeto 2013kaki bojaanimal print
Povezano