Što nam zapravo donosi 'Dinastija Gucci'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.11.2021.

0

Lady Gaga, House of Gucci

Lady Gaga, House of Gucci

Bliži se datum izlaska zasigurno najprovokativnijeg filma 2021. godine - Dinastija Gucci - koji nam stiže u režiji slavnog Ridleyja Scotta

Borba za vlast, porezne prevare, optužba za incest i naručeno ubojstvo. Priča je ovo o nasljednicima osnivača luksuznog talijanskog brenda Gucci koji obilježava stogodišnjicu osnutka i uzbudljivija je od bilo kojeg krimića.

U režiji je slavnog Ridleyja Scotta koji je potpisao velike filmske hitove poput Gladiator (2000.), Blade Runner (1982.), i Alien (1979.).

Osim slavnog redatelja, Dinastija Gucci okuplja najzvučnija glumačka imena - Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Jack Huston, Salma Hayek i Al Pacino.

Patrizia Reggiani (Lady Gaga) bila je u braku s Mauriziom Guccijem (Adam Driver) od 1972. do 1994. godine. Nakon raspada njihovog braka Reggiani je naručila njegovo ubojstvo.

Dinastija Gucci

Dinastija Gucci

Crna udovica Reggiani bila je osuđena na 29 godina zatvora, odležala je 18 godina i od 2016. je na slobodi. Otada je mnogo i često govorila o svom zlodjelu, ali bez imalo kajanja. Kad su je novinari jednom pitali zašto nije sama pucala u Maurizija, odgovorila je da loše vidi, a nije htjela promašiti.

Pogledajte trailer
VIŠE O TEMAMAHouse of Guccimodni filmoviDinastija GucciLady GagaAl PacinoGucciRidley Scott
Povezano