Što nam je sve ZARA pripremila za zimu 2020.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 15.10.2020.

0

Foto: Steven Meisel, Zara

Foto: Steven Meisel, Zara

Očaravajuće crne haljine, profinjena odijela koja spajaju ženstvenost s elementima iz muškog ormara, kaputi u vojničkom stilu, upečatljive čizme i neodoljive kožne suknje...

U sklopu priprema za onaj drugi, hladniji dio aktualne sezone, Zara je lansirala prigodnu i nadasve inspirativnu kampanju pod nazivom "High Tension".

Jedna od najpopularnijih modnih kuća na svijetu, brand koji je "demokratizirao" modu, tako donosi seriju crno-bijelih fotografija koje je maestralno odradio velikan modne fotografije, Steven Meisel.

Probrano društvance našlo se i s druge strane objektiva, u Zarinim ključnim komadima za ostatak jeseni te za nadolazeću zimu zasjale su Rianne van Rompaey, Sacha Quenby, Mika Schneider i Mona Tougaard.

Foto: Steven Meisel, Zara

Foto: Steven Meisel, Zara

Zarina kampanja stiže s jakim retro štimungom, vidljivim i po beauty komponenti, prvenstveno po frizurama, ali i po nakitu te retro mrežastim čarapama.

Očaravajuće crne haljine, profinjena odijela koja spajaju ženstvenost s elementima iz muškog ormara, kaputi u vojničkom stilu, upečatljive čizme i neodoljive kožne suknje predvode listu 'key' komada koji nas pozivaju na novu turu šopingiranja u Zarinim trgovinama.

Foto: Steven Meisel, Zara

Foto: Steven Meisel, Zara

Cijelu priču prati i promotivni filmić koji možete pogledati u nastavku:
VIŠE O TEMAMASteven MeiselZaraRianne van Rompaeyženska odijelakaputi
Povezano