Što nam je Stradivarius pripremio za ljeto 2021.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.05.2021.

0

Foto: Stradivarius

Foto: Stradivarius

S Ljetnim mantrama Stradivarius igra ulogu katalizatora optimizma, dijeleći kratke pjesme pune 'svježine' i 'dobre vibracije'

Stradivarius predstavlja svoju ljetnu kolekciju s Ljetnim mantrama, kampanjom punom pozitivnih poruka, nade i puno dobrih vibracija koje nadahnjuju za najočekivanije ljeto.
Stradivarius

Stradivarius

S Ljetnim mantrama Stradivarius igra ulogu katalizatora optimizma, dijeleći kratke pjesme pune "svježine" i "dobre vibracije", dok svoje ljetne trendove predstavlja kroz 3 međunarodna ambasadora.
Foto: Stradivarius

Foto: Stradivarius

Poznata glumica Julia Wieniawa iz Poljske glumi u prvoj fazi kampanje, dok će nizozemski influenser Juultje Tieleman i umjetnica i digitalna influencerica Dasha Kozlovskaya iz Rusije biti dio nadolazećeg predstavljanja.

Stradivarius

Stradivarius

Svatko je od njih pronašao način da izrazi svoju ljetnu zapovijed, svoju mantru, kroz pjesme, platna, vinile ... i noseći izgled koji najviše predstavlja te osjećaje.

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius kolekcija koja nadahnjuje donosi sve što trebate: od romantično-rustikalnog izgleda, s hlačama i gornjim dijelovima ili heklanim kompletima, do izgleda cvjetnih haljina i palazzo hlača u hipi stilu, stilu sedamdesetih. Umjetnost, nadahnuće i, iznad svega, optimizam, tri elementa koja će se odraziti na nadolazeće kolekcije branda.

VIŠE O TEMAMAStradivariushaljinepalazzo hlače
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se