Što nam je DeLight pripremio za jesen? Haljina iznad svega

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.10.2023.

0

Foto: Franjo Matković

Foto: Franjo Matković

Kvaliteta, kao i uvijek, zadovoljava najviše standarde te već godinama, brend DeLight glasi kao onaj čiji je svaki šav uvijek na mjestu, a preciznost izrade i vrhunski materijali nikad ne izostaju

Svaka žena će se složiti da je prava sreća posjedovati jedan idealan komad odjeće, nosiv u raznim prilikama. Radilo se o nekom užurbanom danu ili sasvim suprotno, o opuštenom vikendu, važno je imati svog saveznika koji nikada neće razočarati ili ostaviti na cjedilu, a u kojem će se svaka žena osjećati fenomenalno.

Upravo taj saveznik u obliku najpoželjnije haljine, dolazi s potpisom hrvatskog brenda DeLight. Fokus ove kampanje je haljina koja savršeno prati liniju tijela, a njezina moć stoji u tome što se poput kameleona prilagođava raznim izdanjima. Bila riječ o nekom svečanijem događanju, uz par lijepih štikli i komad upečatljivog nakita, moguće je izgledati ženstveno i senzacionalno. Čak i ako je riječ o nekoj casual varijanti i ravnoj obući, u ovoj haljini je nemoguće proći nezamijećeno. Kaput, sako, baloner pa čak i kožna jakna, sve je dozvoljeno. Riječ je o vječnom komadu oko kojeg se poput idealne baze, gradi priča s bezbroj mogućnosti.

DeLight

DeLight

Kvaliteta, kao i uvijek, zadovoljava najviše standarde te već godinama, brend DeLight glasi kao onaj čiji je svaki šav uvijek na mjestu, a preciznost izrade vrijedna je divljenja. Konkretno ovu „kameleon“ haljinu čini sastav od čak 95% vune i 5% elastina, a podstavu 95% viskoze i 5% elastina. Dolazi u više divnih boja, roza, zelena, bež, plava, crna, crvena. Izbor je velik, tako da svatko može pronaći nešto za sebe.

Foto: Franjo Matković

Foto: Franjo Matković

Sama kampanja odiše pomalo retro vibeom, koji je već godinama neizbježan i zaista popularan, razigran i prilagodljiv.

Foto: Franjo Matković

Foto: Franjo Matković

"Haljina je komad koji najmanje percipiram u dizajnu i proizvodnji, no ova haljina je komad u koji vjerujem jednako kao u naša odijela. Haljina koju sada predstavljamo je upravo ta haljina, koja poput DeLight odijela i kaputa, treba biti u ormaru svake žene i koja zaista pristaje gotovo svim građama ženskog tijela. Čvrsta tkanina daje dodatnu potporu i pravi “power” moment koji je divan dodatak samopouzdanju“ – dodaje Ivan Friščić, dizajner i vlasnik brenda DeLight.

DeLight

DeLight

Za fotografiju i postprodukciju zaslužan je Franjo Matković, a ispred njegovog objektiva našla se Magdalena May Gero (IM Studio Model Agency). Kreativno vodstvo i styling potpisuju Slađana Divjak i Marko Plukavec, a za make up i styling kose odgovorni su Petra Sever i Zvonimir Andrić (Frizerski studio Glamour). Lokacija snimanja bio je novootvoreni Met Boutique Hotel Zagreb.


VIŠE O TEMAMAhaljineDeLightIvan Friščićhrvatska moda
Povezano