Što kupiti u Guessu? Donosimo must-have komade za jesen 2019.

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 10.09.2019.

0

Guess za jesen 2019.

Guess za jesen 2019.

Guess ove sezone donosi retro sportske i šminkerske komade koji rezultiraju jedinstvenim kombinacijama za podizanje samopouzdanja

Razne varijante sveučilišnih jakni u kombinaciji s cheerleaders inspiriranim puloverima i zavodljivim suknjama rezultiraju modernim casual-chic outfitima. Dinamične boje kreiraju modernu, svježu paletu, a neutralne nijanse 'sudaraju' se s jarkožutom, plavom i crvenom imitirajući tonove koji se koriste kod sportskih, sveučilišnih uniformi.
Foto: Guess

Foto: Guess

Kontrastne teksture i višeslojno kombiniranje podižu svaki outfit, a metalni dodaci pružaju završni 'touch'.
Guess - 819 kn

Guess - 819 kn

Guess - 889 kn

Guess - 889 kn

Rezultat je raznovrsna kolekcija koja se poigrava ikonskim detaljima i sveučilišnim cool outfitima koji se mogu nositi u svim prilikama od jutra do večeri, od poslovnih do ležernih izlazaka. Obvezan denim ove sezone nosi se u ispranim crnim varijantama i sexy kombinacijama u kojima ćete zasigurno biti primijećeni.

Guess - 649 kn

Guess - 649 kn

Guess - 649 kn

Guess - 649 kn

Nova kolekcija prigrlila je unisex modele koji slave žensku emancipaciju, a Guess žena može zaokružiti svoj stil u modernim i cool modelima, savršenim za nadolazeće hladnije dane.

Guess - 1.189 kn

Guess - 1.189 kn

Guess - 1.269 kn

Guess - 1.269 kn

Svoje omiljene komade potražite u najbližem Guess storeu ili na www.fashionandfriends.hr.

VIŠE O TEMAMAčizmeGuesscipelepuloverisuknje
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se