Što kažete na ovu kombinaciju Marijane Batinić?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.04.2015.

387

Marijana Batinić

Marijana Batinić

Uvijek dobro odjevena Marijana Batinić privukla je najveću pažnju na otvorenju trgovine Kruna Mode u City Centru One East

Kruna Mode, trgovina poznatih svjetskih urbanih & suvremenih brendova, otvorila je svoja vrata u City Centru One East. Ova multibrend trgovina se potvrđuje kao neizostavna modna adresa hrvatskih trendsetera. Rezultat je to dugogodišnjeg modnog naslijeđa i izvrsne ponude suvremenih urbanih brendova O'Neill, Bench, Blend i Henri Lloyd.
Najnovija trgovina poznatog modnog lanca Kruna Mode, otvorena je u petak 17. travnja u jednom od omiljenih trgovačkih centara Zagreba i okolice – City Centar One East. U novouređenoj trgovini prisutni su dobro poznati urbani brendovi po kojima je ovaj lanac prepoznatljiv već dugi niz godina.
Svoje su omiljene komade iz nove kolekcije prilikom svečanog otvorenja pronašli i brojni poznati, a najveću pažnju privukla je uvijek dobro odjevena Marijana Batinić, koja se pojavila u trendi izdanju.

VIŠE O TEMAMAMarijana BatinićCity Center OneKruna Mode
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se